İstanbullu Gelin'deki şok gelişme O olay Adem'in kabul mektubu olacak

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 64. bölüm fragmanı izleyenleri şaşırttı. Yeni bölümde Adem yaralanacak.

İstanbullu Gelin'deki şok gelişme O olay Adem'in kabul mektubu olacak
Yayın Tarihi: 27.11.2018 12:52:00

Başrollerini Aslı Enver, İpek Bilgin ve Özcan Deniz'in paylaştığı dizide her hafta ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Son olarak konağı Esma Sultan'a geri veren Adem değişmeye karar vermiş ve intikam hırsını bir kenara bırakmıştı. Boranlar açısından da her şey yoluna girmişti. Önce arazi satılmış sonrasında da konağa geri dönmüşlerdi.

63. bölümde de Boranlar'ın Bursa'ya dönüşünün kutlandığı partiye Adem damgasını vurdu. Faruk evin parasını ödemek için Adem'le anlaşmak istiyordu bu yüzden onu partiye davet etmişti. Fakat bundan haberi olmayan Fikret, Esma ve Osman buna çok kızdı.



Adem'e şirkette yönetim kurulunda söz sahibi olmadığı küçük bir hisse teklif eden Faruk, bu kararı yüzünden tepki görmüştü. Bunun böyle olmasını istemeyen özellikle Fikret ve Esma, Adem'i istemiyordu.

64. bölüm fragmanında da bu konunun daha da uzayacağını gören izleyiciler, Faruk'la Fikret'in arasına da bu yüzden kara kedi girmesine çok üzüldü.


İkilinin artık böyle şeyler yaşamasını istemeyen İstanbullu Gelin severler, bir yandan da Adem'e çok üzülüyor.



Onu affettiklerini söyleyen izleyiciler, Adem'i herkesin kabul etmesinden yana...

Diğer bir yandan fragmanın sonunda Fikret'in kavgaya karışmasıyla heyecanlanan izleyiciler, adamın elindeki bıçakla iyice korktu.

Fakat o arada Adem de kardeşine yardıma geldi. Fragmanın sonunda ise Faruk'u hastaneden aradılar. Peki kim yaralandı Fikret mi Adem mi?

Bunu henüz bilmiyoruz ama sosyal medyada yapılan yorumlarda Adem'in yaralanacağı tahmin ediliyor. Hatta bu vesileyle Adem'in kendini kanıtlayacağını düşünen izleyiciler, bu kavganın onun Boran ailesine kabul mektubu olacağını dile getirdi.

Neler olacağını, kavganın sonucunun kimi etkileyeceğini Cuma akşamı ekranlara gelecek bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR