İstanbullu Gelin'in 65. bölüm fragmanı yayınlandı Fikret ve Adem ölecek mi?

Star TV'nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 65. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta çıkan kavgada yaralanan Adem ve Fikret ölüm kalım savaşı veriyor. Peki hastanede ameliyata alınan Adem ve Fikret ölüyor mu? İşte 65. bölüm fragmanından detaylar...

İstanbullu Gelin'in 65. bölüm fragmanı yayınlandı Fikret ve Adem ölecek mi?
Yayın Tarihi: 4.12.2018 10:46:00

Başrollerini Aslı Enver, İpek Bilgin ve Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in 65. bölüm fragmanı yayınlandı.

İstanbullu Gelin'in 7 Aralık Cuma akşamı ekrana gelecek olan 65. yeni bölümünde Adem ve Fikret'in bıçaklanması Boranlar'ı perişan edecek.

Meyhanede oturdukları sırada arka masadakilerle kavga eden Fikret ve ona yardım etmeye çalışan Adem bıçaklanıyor.  Durumları oldukça ağır olan Fikret ve Adem ameliyata alınıyor. Hatta ameliyat sırasında Adem'in kalbi duruyor.



Hal böyle olunca endişelenen izleyicilerin aklına "Adem ve Fikret ölecek mi?" sorusu geldi.


Öte yandan bunun Adem'in işi olduğunu düşünen Esma, Faruk'u suçluyor. Adem'i onların içine Faruk'un yeniden soktuğunu söyleyen Esma Sultan, "Sen onun ne haltlar yediğini bile bile getirdin ailemizin içine soktun" diye Faruk'a bağırıyor.

Esma'nın Faruk'a bu şekilde yüklenmesini de çok yanlış bulan izleyiciler, Fikret'in ortalığı karıştırıp üzerine bela çekmesinden çok sıkıldı.

İstanbullu Gelin'in 65. bölüm fragmanıyla şok olan izleyiciler ise ne Adem'in ne de Fikret'in ölmesini istemiyor.

Neler olacağını Adem'in ve Fikret'in sağ salim kurtulup kurtulamayacağını 7 Aralık Cuma akşamı ekranlara gelecek 65. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 65. bölüm fragmanı:

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR