İşte Beklenen Emekli Haberi! Cumhurbaşkanı Açıklama Yaptı ve 28 Eylül-5 Ekim Arasında Ek Ödeme Listesi Açıklandı!

İşte Beklenen Emekli Haberi! Cumhurbaşkanı Açıklama Yaptı ve 28 Eylül-5 Ekim Arasında Ek Ödeme Listesi Açıklandı! 

İşte Beklenen Emekli Haberi! Cumhurbaşkanı Açıklama Yaptı ve 28 Eylül-5 Ekim Arasında Ek Ödeme Listesi Açıklandı!
Yayın Tarihi: 27.09.2023 13:01:00

Emekli maaşı alan kişiler için yeni kampanya. Cumhurbaşkanı açıkladı ve Cumhurbaşkanı onaylı kredi kullanılacağı açıkladı. Emekli maaşlarına göre 28 Eylül'de başlayacak bu haber, son dakika haberi olarak sizlere verilecek. Emekli olan kişiler, acil ihtiyacınızın olması halinde en yakın banka şubelerinden de kredi alabilecekler. Emekli olan kişilere devlet destekli olarak verilecek bu kampanyada nakit kredi kullanmak için hemen aynı gün içinde kredi alacaklardır. En erken başvuru 28 Eylül'de olacak ve emekli olan kişiler bu kredileri hesaplara atacaktır. 

SON DAKİKA KREDİ HABERİ! 

Emekli maaşlarını bu bankalar üzerinden alan herkes başvuru şartlarına uygun olması durumunda devlet destekli ödemeler alacaktır. Kredi notuna ve kredi siciline göre emeklilerin aldıkları maaşlar ile verilecek bu kredi kampanyasında nakit kredi kullanmak için en yakın banka şubesine giderek hemen kredi verilecektir. En yakın banka şubesinden işlem yapacağınız ve kredi kullanacağınız bu kampanyada, nakit kredi acil ihtiyacınızın olması durumunda Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ödenmektedir. 

EMEKLİYE EK ÖDEME

Emekli maaşlarını alan kişiler için en yakın banka şubesinden işlem yapabilirsiniz. Emekli kredi kampanyaları ile birlikte, nakit ihtiyacı olan kişiler, en yakın banka şubesinden ve işlemleri hesaplarına atacakları yeni kampanyalardan nakit kredi alacaklardır. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank uygun faizlerle bu kredileri kişilerin hesaplarına atacaklar ve bu hesaplara göre hemen işlem yapacaklardır. 3 kamu bankası acil ihtiyacı olan kişilere 5 dakika içinde sonuç vermektedir. 3 kamu bankası üzerinden işlem yapacak olan kişiler emekli maaşları bu bankada değilse kredi notuna göre ödeme alırlar ve kredi notunuz düşük ise başvurunuzu yaptıktan hemen sonra da kredinizi anında alacaksınız. 28 Eylül ve 5 Ekim tarihleri arasında nakit kullanacak olan kişiler 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri hesaplara atabilecekler ve bu hesaplara göre krediler anında kullandırılacaktır. 3 ay ertelemeli olarak kullanacağınız krediler hemen işlem yapacaklardır. En yakın banka şubesinden ve kredi notu uygun olan kişiler bu bankanın mobil uygulamaları üzerinden hızlı emekli kredisi kampanyasına katılacaklardır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR