İşte bu şirketin iki kez yaptırıp yayınlamadığı anket! Seçim Anketi sonuçları şok ediyor

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Öz kiraz Geçtiğimiz günlerde bir açıklamalarda bulundu.  Bu açıklamalarda ismi bilindik Ve hatta AKP’ye çok yakın bir şirketin anket yaptırdığını ve bu Anketin yayınlanmadığını söyledi. Avrasya Araştırma Şirketi başkanı olan Kemal Öz kiraz YouTube kanalında in

İşte bu şirketin iki kez yaptırıp yayınlamadığı anket! Seçim Anketi sonuçları şok ediyor
Yayın Tarihi: 10.10.2020 22:14:00

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Öz kiraz Geçtiğimiz günlerde bir açıklamalarda bulundu.  Bu açıklamalarda ismi bilindik Ve hatta AKP’ye çok yakın bir şirketin anket yaptırdığını ve bu Anketin yayınlanmadığını söyledi. Avrasya Araştırma Şirketi başkanı olan Kemal Öz kiraz YouTube kanalında inanılmaz açıklamalarda bulundu.  Bilindik bir şirket isminin iki kez anket yaptığını ve yayınlanmadığını  söyledi.  Bunun sebebinin ise AKP'nin olumsuz bir şekilde etkilenmesin i  dile getirdi.  Aynı Kemal Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar Cumhurbaşkanı olma adayı olur ise %40 1,1 oranında oy alacağını dile getirdi.  Öz kiraz yapılan ve açıklanamayan Anket ile ilgili de detaylı bir şekilde açıklamalarda bulundu. Tek Tek yapılan anket sonuçlarını açıkladı. Şimdi sizlere Avrasya Araştırma Şirketi başkanı olan Kemal Öz kiraz açıkladığı oy sonuçlarını aktaracağız.  İşte Kemal Öz kiraz ın açıkladığı anket sonuçları aşağıdaki gibidir.
 
AKP:  % 35,1
 MHP: %7,1
CHP: %28
İyi parti: %12
hdp: %11
Deva partisi: %2,5
Gelecek partisi: %2,5
Diğer partiler:  %1,3
Saadet partisi: % 0,5
 
Geçtiğimiz günlerde bir haber elimizde ulaştı. Şimdi sizlere bu haber hakkında detaylı bir şekilde bilgiler vereceğiz ve sizleri aydınlatacağız Avrasya araştırma başkanı kemal Öz kiraz bir konuya değindi ve vatandaşlara açıklama yaptı. Avrasya araştırma bakanı olan kemal Öz kiraz, AKP’ye yakın olduğu bilinen bir şirketin anket düzenlediğini ve bu anketin sonuçlarını açıklamadığını dile getirdi. Hatta bu anketi bu şirket iki defa düzenlemiş ve anketin sonuçlarını hiçbir şekilde açıklamamış. Kemal Öz kiraz ise bu konu hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Ak parti yandaşı olan bir şirketin geçtiğimiz günlerde tam iki defa anket düzenleyip bunun açıklanmamasına dikkat çekti.
 
Yapılan bu iki anketin açıklanmaması sebebi vatandaşlar tarafından çok merak ediliyor ve araştırılıyordu. Avrasya ve araştırma başkanı olan kemal Öz kiraz bu konuda da açıklama yaptı. Bu anketlerin açıklanmama sebebini ak partiyi kötü bir şekilde etkileyeceğini söyledi. Ak partinin oylarının iki ankette de düşük çıktığını bu sebeple bu anketin vatandaşlar ile paylaşılmadığını öne sürdü. Daha sonra ise yapılan anketin sonuçlarını tek tek paylaştı.
 
Ak parti yakını olan bir şirketin yaptığı anket sonuçları bir çok tarafından merak konusuydu. Vatandaşlar anket yapıldıktan sonra sonucu çok merak ettikleri için sürekli internet üzerinden araştırma ve inceleme yapmaya başladılar. Fakat bu açıklama bir türlü gelmedi ve bu konu hakkında detaylı bir bilgiye ulaşamadılar. Ulaşamamalarının sebebi ise bir türlü bilinemiyordu. Bu vatandaşlar tarafından çok merak konusuydu. Sonunda bu konu hakkında Avrasya araştırma bakanı olan kemal öz kiraz açıklamalarda bulundu.
 
Avrasya araştırma bakanı olan kemal öz kiraz bu konu hakkında geçtiğimiz günlerde detaylı bir şekilde açıklamalarda bulundu. Bu açıklamalarında ak partiye yakın bir şirketin geçtiğimiz aylarda bir anket düzenlendiğini ve bu anketin sonuçlarını açıklamadığını söyledi. Bu anket sonuçları çok merak ediliyordu. Bu anket sonuçları ak partinin lehine olacağı ve ak partiyi olumsuz bir şekilde etkileyeceği için açıklanmadığını öz kiraz belirtti. Hatta bu anketin üst üste iki defa yapıldığını ve ikisini de açıklamadıklarını dile getirdi. Avrasya araştırma bakanı olan kemal öz kiraz, bu anket sonuçlarının açıklanmama sebebini vatandaşlara aktardı. Bu iki anketin açıklanmama sebebinin ak parti lehine olacağını dile getirdi. Vatandaşlar ise bu durumu öğrenince şok olup çok şaşırdıklarını dile getirdiler.
 
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR