İşte ekranların çok sevilen en çok izlenilen gündüz kuşağı programları

Ekranlarda diziler dışında ekranlara gelen bir sürü program var. Özellikle kanalların gündüz kuşağı bu konuda bir hayli öne çıkıyor.

İşte ekranların çok sevilen en çok izlenilen gündüz kuşağı programları
Yayın Tarihi: 12.11.2018 11:58:00

Hatta bazıları o kadar çok seviliyor ki adeta reyting rekorları kıran prime time dizileriyle yarışıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen bu programlar, sosyal platformlarda da çok konuşuluyor ve sıkı bir şekilde takip ediliyor.

Bizde sizler için bu programların en yüksek reyting alanlarını listeledik. Peki, o programlar hangileri, hangi kanallarda yer alıyor.

İşte o programlar:


1-  Müge Anlı ile Tatlı Sert


Yapımcılığını ve sunuculuğunu araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın yaptığı Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2008 yılından bu yana ekranlara geliyor.

ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert, yaklaşık 10 yıldır aynı saatte ve aynı kanalda hafta içi her gün ekranlara geliyor.

 Kayıp kişilerin arandığı, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetlerin aydınlatılmaya çalışıldığı program yüksek reytingleriyle de başarısını kanıtlıyor. Neredeyse reytinglerde dizilerle yarışan gündüz kuşağı programı her yaştan izleyicisiyle çizgisini hiç bozmadan yıllardır devam ediyor.


2- Yemekteyiz

Tv8 ekranlarında izleyicileriyle buluşan Yemekteyiz, yıllar öncede ekranlara geliyordu aslında… 5 yarışmacının her gün yemek yaptığı ve birbirlerine puan verdikleri bir formatta devam eden programa Tv8’e geçtiğinde bir de moderatör katıldı.

Başarılı oyuncu Onur Büyüktopçu’nun moderatör olarak  dahil olduğu Yemekteyiz gerek yeni otorite gerek Onur Büyüktopçu’nun adalet temsilciliğiyle çok sevildi.

Tam gaz devam eden program hafta içi her gün saat 15:45’te Tv8’de…


3- Esra Erol’da


ATV ekranlarında izleyicilerin karşısına çıkan programı yıllardır Esra Erol sunuyor. 2015 yılından bu yana ekranlara gelen programın geçtiğimiz yıl formatı değişti.


Önceden izdivaç programı olarak ekranlara gelen Esra Erol’da, hayata dair olayların ele alındığı bir program artık…

Stabil bir izleyici kitlesine sahip program, yeni formatıyla da çok sevildi ve rakipleri bir bir tarih olurken ekranlardaki yerini kaybetmedi.

Öte yandan hafta içi her gün ekranlara gelen programın bu kadar sevilmesinin nedenlerinden biri de kuvvetle muhtemel Esra Erol’un sunuculuğunu yapması…


4- Zuhal Topal’la Sofrada

 Fox TV’de yeni sezonda ekranlara gelmeye başlayan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluşturuyor ve kıyasıya rekabet yaşanıyor.

Yeni başlamasına rağmen kısa sürede çok sevilen program ise oldukça başarılı reytinglere sahip…

Momsters isimli dünyaca ünlü yarışmanın formatınının ülkemize uyarlanmış hali olan Zuhal Topal’la Sofrada, hafta içi her gün 16:30,’da Fox TV’de…


5- Gelinim Mutfakta

Kanal D'nin geçen sezon başlayan gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu Fatih Ürek yapıyor.

Gelinlerin yemek yaptığı, kaynanalarının onlara puan verdiği bir yarışma olan Gelinim Mutfakta, kazanan geline her hafta 5 altın bilezik veriyor. 

Rekabetin, çekişmenin bir dakika eksik olmadığı programda eğlenceli anlarda yaşanınca izleyiciler de programı çok beğendi. Aldığı reytinglerle de başarısını kanıtlayan Gelinim Mutfakta, Kanal D'nin kısa sürede yüzünü güldürmeyi başardı.

Sadık bir izleyici kitlesine sahip yarışma, hafta içi her gün 13.00'da Kanal D'de ekranlara geliyor...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR