İşte tecavüzcü oyuncu Danny Masterson'a destek mektubu yazan ünlüler!

İki kadına cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Danny Masterson'a destek mektubu yazan ünlülere tepki büyüyor.

İşte tecavüzcü oyuncu Danny Masterson'a destek mektubu yazan ünlüler!
Yayın Tarihi: 10.09.2023 10:13:00

ABD’li aktör Danny Masterson, iki kadına tecavüz etme suçundan ömür boyu hapse çarptırıldı. Masterson’ın Scientology tarikatındaki konumunu kullanarak mağdurların yıllarca şikayetçi olmasının engellediğini ortaya çıktı. Masterson duruşma boyunca konuşmazken ömür boyu hapis cezası açıklandığında eşiyle birlikte gözyaşlarını tutamadı. Kadınlar, oyuncunun cinsel saldırı öncesinde kendilerine uyuşturucu verildiğini söylemişti. 

Danny Masterson'ın tecavüz davasında aktörün arkadaşı olan bazı ünlü oyuncular hakime göndermek üzere destek mektubu yazarak arakadaşlarının cezasını inmesini istediler. Bu mektuplar sosyal medyada tepki çekerken, Mila Kunis ve Ashton Kucther çifti gelen tepkiler sonrası mektubu yazdıkları için özür diledi. 

İşte Danny Masterson'a detske mektubu yazan ünlüler;

Mila Kunis - aktör

"Danny benim için harika bir arkadaş, sırdaş ve hepsinden önemlisi olağanüstü bir ağabey olduğunu kanıtladı. Onun şefkatli doğası ve rehberlik sunma yeteneği, hem kişisel hem de profesyonel olarak büyümemde etkili oldu."

Ashton Kutcher - aktör

"
Danny nazik ve çalışkandır. Görevlilerden taşımacılara, oyunculardan yiyecek içecek şirketlerine kadar herkese eşit davrandı. Bir rol model olarak Danny her zaman mükemmel bir örnek olmuştur. Bir pizza salonundayken kız arkadaşını azarlayan kavgacı bir adamın içeri girdiği bir olay yaşandı. Kızı savunmak için atılan ilk kişi Danny oldu. Bu onun karışmak zorunda olmadığı ancak yapmayı seçtiği bir olaydı çünkü bu adamın davranışı doğru değildi. İnsanlara her zaman nezaketle, eşitlikle ve cömertlikle davrandı. O bir kız babası"

Bijou Phillips - model, oyuncu ve Masterson'un karısı

"Danny harika bir baba. Kızımız ve ben onun evde bizimle olmamasından dolayı çok üzgünüz. O olmadan burada olmak çok zordu. Şu an hapiste olmasına rağmen onu her gün arıyor. Ona tahmin edemeyeceğiniz kadar çok ihtiyacımız var. Ciddi suçlardan hüküm giydiğini biliyorum. Ama evlendiğim tek şey benim için olağanüstü bir koca ve kızımıza sadık bir babaydı.”


Billy Baldwin - aktör ve Masterson'ın kayınbiraderi

"Danny'nin çok ciddi bir suçtan hüküm giydiğini ve uzun bir hapis cezasıyla karşı karşıya olduğunu biliyorum. Bu mektubun amacı sizi tanıdığım Danny Masterson hakkında bilgilendirmektir. Adam, arkadaş, meslektaş, aile üyesi, koca ve baba Danny. 35 yıldır eğlence sektöründe çalışıyorum ve şunu açıkça söyleyebilirim ki Danny Masterson'dan daha sevilen birini hiç tanımadım. Hapsedildiğinden beri, onu telefonda, kızı henüz dokuz yaşındayken, hayatını değiştiren bu yıkıcı olayla başa çıkmaya çalışırken matematik ödevlerinde ona yardım ederken duydum."

Debra Jo Rupp - aktör 

"
Danny programımızdaki çocukların lideriydi. Çok sevildi ve çok saygı duyuldu. Danny yol gösterdiği çocuklara uyuşturucu kullanmayacağına dair bir anlaşma yapardı. Herkesin başarılı olmasını istiyordu. Sonuç olarak onları magazin dergilerinde hiç görmezdiniz. Danny bundan emin oldu ve ben çok minnettardım. Hepsi sözlerini tuttu"

Kurtwood Smith - aktör

"
Dizide geçirdiğimiz 8 yıl boyunca diğer dizilerin genç oyuncu kadrosuyla yaşadığı sorunları hiç yaşamadık."

Giovanni Ribisi - aktör

"
Danny'yi her zaman iş ve aile hayatında en yüksek standartlarla yaşayan, ahlaklı, dürüst bir insan olarak tanıdım. Dürüstlüğü, uyuşturucuya karşı duruşu, şiddetten nefret etmesi ve en önemlisi kadınlara ve çocuklara gösterdiği saygı nedeniyle Danny'yi her zaman akran grubumda merkezi bir figür olarak tanıdım."

Alanna Masterson - aktör ve kız kardeş

“Kardeşim Danny'nin en önemli özelliği 9 yaşındaki kızıyla olan ilişkisi. Onlar en iyi arkadaşlar. Her şeyi onunla ve onun için yapıyor. Ev ödevi, hikaye zamanı, dans dersi, bale resitalleri, buz pateni düetleri... Her cumartesi sinemaya giderler ve birlikte uzun maceralara atılırlar. O olmasaydı hepimiz kaybolurduk."
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR