İşte yeni sezon dizilerinin en arıza 5 karakteri

Bu sezon dizilerde izlenen izlenmeyen reytingleri yüksek ya da değil o kadar arıza karakterler var ki… Bizde sizin için bu dizilerdeki en az 5 karakteri derledik. İşte o karakterler…

İşte yeni sezon dizilerinin en arıza 5 karakteri
Yayın Tarihi: 7.11.2018 10:57:00

Her bölüm yaptıklarıyla, çevresindekilere verdikleri zararla çok konuşulan bu arıza karakterler; zaman zaman izleyenleri de çileden çıkartıyor. Planlarıyla da izleyenleri çok şaşırtan bu karakterler, asla durmuyor…

Bakın yeni sezonun en arıza 5 karakteri kim? Hangi dizide kök söktürüyorlar?


1- Şeyma – Gülperi

Show TV’nin yen sezon dizisi Gülperi’nin kötü kadını o… Avukat Kadir’in onu çok seven ve hastalık derecesinde kıskanan karısı Şeyma. Aslında başlarda normal bir kadın olan Şeyma’nın tüm psikopatlığı, Gülperi’nin Kadir’in eski sevgilisi olduğunu öğrenince ortaya çıktı.

Onu Kadir’den uzaklaştırmak için türlü türlü oyunlar oynayan Şeyma, bu uğurda yalan söylemekten, iftira atmaktan da kaçınmıyor.

Başarılı oyuncu Ece Sükan’ın hayat verdiği Şeyma karakteri izleyen herkesi çok kızdırıyor.


2- Ülfet – İstanbullu Gelin

Star TV’nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de bu sezon yeni bir karakter ortaya çıktı. Boranlar’ın batmasıyla ortaya çıkan bu isim Ülfet’ti.  Efsane oyuncu Meral Çetinkaya’nın hayat verdiği Ülfet de bir Boran’dı aslında. Çocukların yıllardır adını anlamalarının yasak olduğu halalarıydı.

Esma’nın ezeli düşmanı olan Ülfet, içten içe planlar yapıp Esma’yı ve çocuklarını içten çökertmeye çalışıyor. Gizliden gizliye Adem’le görüşüyor, herkese iyi görünüp saman altından su yürütüyor. Asılsız iddialar ortaya atıp ortalığı karıştırıyor.

Hal böyle olunca Esma da izleyenler de çıldırıyor. Fakat onun karanlık tarafı esas bu haftaki yeni bölümde açığa çıkacak gibi görünüyor.


3- Kerim Adil Sağlam – Ufak Tefek Cinayetler


Ufak Tefek Cinayetler’in kasabı o… Büyük bir et firmasının sahibi, aynı zamanda Merve’nin esas evinin yeni sahibi… Zaten onu en yakından tanıyan insan da Merve. Çünkü Kerim, Merve’nin büyük aşkı.

Yıllar sonra içindeki intikam ateşiyle Sarmaşık’a yerleşen Kerim, normal aşık bir adam gibi görünüyordu ilk başlarda. Çok aşık olmuş terk edilince canı yanmış tiplerden biriymiş gibiydi. Sadece karanlık bir tipti Kerim…

Fakat Serhan’ın kırmızı arabası ortaya çıkınca gördük onun gerçekten nasıl bir adam olduğunu… Sinirinden o kırmızı arabayı çarpa çarpa haşat eden Kerim, adeta arıza olduğunu kanıtlamış oldu.
 


4- Zerrin Şahin – Avlu

Geldik bir başka arızaya ama şu ana kadarki karakterlerin en psikopatı o belki de… Avlu’nun yeni hapishane müdürü Zerrin Şahin… Başarılı oyuncu Nergis Öztürk’ün hayat verdiği Zerrin karakteri hiç çizgisini bozmadı.

Çünkü herkes gördüğü an ondan korktu, var bu kadında bir şeyler dediler. Haklı da çıktılar çünkü Zerrin her bölümde zalimliğin şiddetini biraz daha arttırdı.

Deniz’in kızının kıyafetlerini yaktırdı, Kudret’e göz yumdu; radyoyu kapattı daha neler neler….

Ha söylemeden edemeyeceğim ama Zerrin pek duracağa da benzemiyor.


5- Demir Yaman – Bir Zamanlar Çukurova

Gelelim sezonun bomba dizisi Bir Zamanlar Çukurova’ya… Burdaki sıkıntılı karakterimiz ise Yamanlar’ın beyi Demir Yaman. Gözü kara bir adamdı baştan beri ama ilk zamanlarda çok merhametliydi. Fakat sonradan sonraya gösterdi içindeki kötüyü…

Yılmaz’la Züleyha’yı ayırdı önce, kurtarmaya söz verdiği Yılmaz’ı ölüme terk etti. Züleyha’ya kök söktürdü. Hatta Yılmaz afla çıkınca daha da çıldırdı. Onu saklayan ırgatlarının hularını bile yaktırdı hem de içinde insanlarla…

Psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu düşündüğüm Demir, Yılmaz’ın yapacağı her hamleyle biraz daha çıldıracak gibi gözüküyor demedi demeyin…
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR