İyi Fikir Pelin Çift neden yok? Programdan niçin ayrıldı

TRT1 ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programı İyi Fikir'de şaşırtan bir değişim oldu. Pelin Çift'in sunuculuğunu üstlendiği İyi Fikir'in sunucusu değişti. Artık sunuculuğunu Seval Çöpür'ün yapacağı İyi Fikir Pelin Çift neden yok? Programdan niçin ayrıldı? merak edildi. İşte detaylar...

İyi Fikir Pelin Çift neden yok? Programdan niçin ayrıldı
Yayın Tarihi: 29.10.2019 18:54:00

Önceki dönemde Pelin Çift'in sunumuyla TRT1 ekranlarında yayınlanan İyi Fikir programının yeni sezonda sunucunun değişeceği Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu tarafından iddia edildi. Usta gazetecinin yazısına göre İyi Fikir, kasım sonu veya aralık ayının ilk haftası Seval Çöpür'ün sunumuyla aynı formatta ekranlara gelecek. Hal böyle olunca İyi Fikir Pelin Çift neden yok? Programdan niçin ayrıldı? her yerde aranmaya başladı. İşte detaylar...

Son olarak mayıs ayının sonunda ekranlara gelen İyi Fikir adlı gündüz kuşağı programı, TRT'nin Ulus'daki binasının deprem etütü nedeniyle boşaltılmasıyla stüdyosuz kaldı. Bu nedenle yaz tatili bir hayli uzayan gündüz kuşağı programı yepyeni stüdyosu ve sunucusu Seval Çöpür ile yakın zamanda ekranlara gelecek. 

İYİ FİKİR NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Yeni sezonda aynı formatta ve yine gündüz kuşağında ekranlara gelecek olan İyi Fikir programının henüz yayın tarihi net değil. Ancak yukarıda da söylediğimiz gibi sevilen programın Kasım sonu ya da Aralık ayının ilk haftasında başlaması bekleniyor. Yayın saati ne olacak diye sorarsanız da tahminen hafta içi her gün 12:45- 15:00 arası olacaktır. 


Programda Seval Çöpür'e her gün konusunda uzman konuklar ve ünlü isimler eşlik edecek. 



İYİ FİKİR PELİN ÇİFT NEDEN YOK? 

Gelelim Pelin Çift'in programda neden yer almadığı konusunu, bu konuyla ilgili bir sorun yok aslında. Çünkü İyi Fikir başladığından bu yana her sezon programın sunucusu değişti. Yani 2019-2020 sezonu için de bu gelenek bozulmadı. Böylece Pelin Çift ile yollar ayrıldı. 

İyi Fikir programını şimdiye kadar Esra Harmanda, Züleyha Ortak, Ece Erken ve son olarak Pelin Çift sundu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR