İzleyenler Kızım'ın 13. bölüm 2. fragmanına tepki gösterdi! Öykü'ye yaşatılan kötü şeylerden herkese gına geldi

Tv8'in çok sevilen dizisi Kızım'ın 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asu ve Cemal'in para için sürekli Öykü'nün aklını bulandırmasına izleyenler tepki gösterdi. Peki Asu Öykü'ye neler söyledi? İşte Asu'nun şaşırtan sözleri...

İzleyenler Kızım'ın 13. bölüm 2. fragmanına tepki gösterdi! Öykü'ye yaşatılan kötü şeylerden herkese gına geldi
Yayın Tarihi: 12.12.2018 13:49:00

Başrollerini Leyla Lydia Tuğutlu, Buğra Gülsoy ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Kızım dizisinin 13. bölüm 2. fragmanına tepki yağdı.

Geçtiğimiz haftalarda Asu'nun babasının mirasını torunu Öykü'ye bırakmasıyla harekete geçen Cemal ve Asu adeta para için küçük bir kızın hayatıyla oynuyor.

Kızım'ın 13. bölüm 2. fragmanında velayet davasıyla ilgili Asu'ya taktik veren Cemal, Asu'ya Öykü'yü mecburiyetten bıraktığını söyle, onu masum olduğuna inandır gibi şeyler söyledi.



Kızım'ın 13. bölüm 2. fragmanının devamında Öykü hastanede yatarken onun başında olan Asu, ondan vazgeçmeyeceğini ve onu bırakmak zorunda kaldığını söyleyerek Öykü'nün bir kez daha kafasını karıştırdı.


Özellikle son haftalarda bunun çok fazla olduğunu düşünen izleyiciler ise Kızım'ın 13. bölüm 2. fragmanına tepki gösterdiler. 

Bu yaşananların Öykü'nün hastalığı için kötü olduğunu düşünen izleyiciler, Demir'in Öykü'ye tüm gerçekleri anlatası gerektiğini savunuyor.

Kızım'ın 13. bölümünde neler olacağını, Öykü'nün düzenbaz annesi Asu'ya inanıp inanmayacağını Cuma akşamı ekranlara gelecek yeni bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...

İşte 13. bölüm 2. fragmanı:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR