Japonya İşçi Alımı 2019 başvuruları ne zaman başlıyor

Japonya işçi alımı ilanı yayınladı. 345 Bin işçi alacak Japon hükümeti Türkiye'den Japonya'ya işçi alımında yeni bir gelişme yaşandı. Peki Japonya'da işçi alımı için şartlar ne? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak.

Japonya İşçi Alımı 2019 başvuruları ne zaman başlıyor
Yayın Tarihi: 1.02.2019 21:35:00

2019 yılında 345 bin yabancı işçi alımı duyuran Japonya, Türkiye'den işçi alımı başvuruları başlayacak. Peki Japonya'ya 2019 işçi alımı ne zaman? Yurt dışında para kazanmak isteyenler için Japonya işçi alımı 2019 başvuruları merak ediliyordu. Sizler için son gelişmeleri aktarıyoruz. Japonya işçi alımı hakkında yeni bir gelişme var.

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre "Japonya'da, nisan ayında yürürlüğe girecek olan yabancıların oturma izinlerini düzenleyen yeni yasa kapsamında, yabancı işçi kabul edilmeyecek ülkelere ilişkin yayınlanan taslak bildiride Türkiye'nin de yer alması hayal kırıklığına yol açmıştır" denildi. Bu açıkla sonrası gözler Hami Aksoy'a çevrildi.

Japonya işçi alımı 2019 Türkiye var mı?


Konuyla ilgili açıklama yapan Hami Aksoy, Japonya'da yabancı kişilerin oturma izinleri düzenleyen yeni yasa kapsamında Türkiye'nin yer almayacağını duyurdu. Ancak bu açıklama oldukça hayal kırıklığı olduğunu ve düzenlenmesi için elinden gelenin yapılacağı duyuruldu.

Türkiye olmalı!

 "Japonya'da, nisan ayında yürürlüğe girecek olan yabancıların oturma izinlerini düzenleyen yeni yasa kapsamında, yabancı işçi kabul edilmeyecek ülkelere ilişkin yayınlanan taslak bildiride Türkiye'nin de yer alması hayal kırıklığına yol açmıştır" açıklaması yapıldı. 

Türkiye'de Japonya'da çalışmak isteyenler için şu an için olumsuz gelişmeler yaşandı ancak herşey henüz net değil. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR