Japonya'da 164 Köpekle 30 Metrekareye Sığdırılmış Bir Yaşam

Japonya'da bir aile 164 köpek ile bir arada yaşıyor. 30 Metrekarelik bir alana sıkıştırılmış bir yaşam.

Japonya'da 164 Köpekle 30 Metrekareye Sığdırılmış Bir Yaşam
Yayın Tarihi: 7.11.2020 18:00:00

Japonya’nın İzumi şehrinde bir aile 30 metrekarelik evde 164 köpek ile yaşıyor. Şimane eyaletinin İzumi şehrinde 30 metrekarelik tek katlı evde 164 köpek ile beraber yaşayan çifti geçen ay komşuları şikayet etmiş.

JAPONYA'DA 30 MERTREKARE ALANDA 164 KÖPEKLE YAŞAYAN BİR AİLE

Japonya’nın Şimane eyaletine bağlı İzumi şehrinde 30 metrekarelik evde 164 köpek ile beraber yaşayan çifti geçen ay komşuları şikayet etmiş.


Denetlemeye giden sağlık yetkilileri, tek katlı evde raf, masa aralarında lavabo, sandalye altlarında yaşayan köpeklerin zayıf düştüklerini ve parazitlerle dolu olduklarını gözlemledi.

Hayvansever vakıflardan Doubutsu Kikin yöneticilerinden Sagami Kunihisa açıklamasında, evin bahçesinin de dışkıyla kaplı olduğunu belirterek, "Tüm zemin köpeklerle doluydu ve zeminde görebileceğiniz her yer dışkıyla kaplıydı" diye ifade etti.

Köpeklerin kendi pisliklerini yedikleri için parazitlendikleri anlaşıldı. Ailenin 30-40 yıl önce sahipsiz bir köpek aldıkları ve bu köpeğin zamanla ürediğini ancak masrafları sebebiyle kısırlaştıramadıkları kaydedildi.

Aile, köpekleri vakıfa teslim etti. Vakıf hayvanları mikroplardan arındıracak ve tıbbi yardım alabilmeleri için koruyucu hayvan bakım evlerine teslim edecek.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR