Jennifer Lopez'den eSpor'a Yatırım

Dünyanın en büyük eSpor takımlarından biri olan NRG Esports, birbirnden ünlü yatırımcılarından toplamda 15 milyon dolar toplamayı başardı.

Jennifer Lopez'den eSpor'a Yatırım
Yayın Tarihi: 30.04.2018 15:26:00

NRG Esports'un, yatırımcıları arasında ünlü şarkıcı Jennifer Lopez de bulunuyor. Ünlü yatırımcıların arasında sporcu Marshawn Lynch ( aktif ), NFL'den Michael Strahan ( emekli ) ve New York Yankees'in oyuncusu Alex Rodriguez bulunmakta. 

ESPN
'nin haberine göreAlex Rodriguez hali hazırda zaten NRG yatırımcısı. Ancak, yönetici pozisyonuna gelmek için bu yatırımı arttırmış. Diğer yatırımcıların içerisinde ise, Cleveland Indians oyuncusu Marlon ByrdTwitter operasyon müdürü Anthony NotoSacramento Kings sahibi Kevin Nagle ve NBA efsanelerinden Shaquille O'Neal bulunuyor. 

NRG Esports takımı, Leauge of LegendsCounter Strike: Global OffenceSuper Smash Bros., HearthstoneRocket League ve Overwatch gibi oyunlarda takımları bulunan dünyanın en tanınan eSpor takımlarından biri. NRG'nin, son olarak geçtiğimiz hafta Overwatch League'e katılmak için 20 milyon dolarlık bir yatırımla takım kurduğu biliniyor.

Bakalım bu yatırımlar gerçekten geleceği belirleyecek mi? 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR