Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 2 Ocak var mı yok mu

Tv8'in çok sevilen dizisi Jet Sosyete geçtiğimiz hafta 2. sezon 11. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 2 Ocak var mı yok mu? Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 2 Ocak var mı yok mu
Yayın Tarihi: 1.01.2019 23:34:00

Başrollerini Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Hasibe Eren ve Enis Arıkan'ın paylaştığı Jet Sosyete geçtiğimiz hafta 2. sezon 11. bölümüyle ekranlara geldi.

Yeni yıl coşkusunun yaşandığı, Sertab Erener'in konuk olduğu Jet Sosyete 2. sezon 11. bölümün ardından Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlanmadı. Aynı zamanda Jet Sosyete, her dizi gibi yeni yıl nedeniyle sezon arası verdi. Bunu da Jet Ssoyete'nin senaristi Gülse Birsel sosyal medya hesabından paylaştı.

Peki Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 2 Ocak var mı yok mu? Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm ne zaman yayınlanacak?

İlayda'yla Hayri arasındaki yakınlaşma giderek artarken, Kumsal'ın bitmeyen Talip sevdasıyla izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Jet Sosyete 2. sezon 11. bölüm herkesi çok eğlendirdi. Yeni yıldan sonra Özpamuk ve Yüksel ailelerini nelerin beklediğini merak eden izleyiciler ise Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm konusunda bir hayli heyecanlı... Peki Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 2 Ocak var mı yok mu? Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Yeni yılın gelmesiyle diziler reklam anlaşmaları için ara verdi. Bu yıl 3 haftaya çıkan reklam arası Jet Ssoyete dizisini de etkiledi. Peki Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Jet Sosyete 2 Ocak var mı yok mu? Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Malesef Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm fragmanı hala yayınlanmadı. Haliyle 2 Ocak akşamı Jet Sosyete 2. sezon 12. bölümüyle ekranlarda olmayacak. Peki Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm ne zaman yayınlanacak?

Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm ile ilgili henüz ne Tv8'den ne de Gülse Birsel'den bir açıklama gelmedi. Dolayısıyla Jet Sosyete 2. sezon 12. bölüm yarın akşam yayınlanmayacak. Jet Sosyete 2 Ocak akşamı ekranlarda olmayacak. 

Tv8 ekranlarında 2 Ocak akşamı Jet Sosyete'nin tekrar bölümü ekranlara gelecek.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR