Jet Sosyete neden yayınlanmadı? PuhuTv Jet Sosyete yeni sezon niçin başlamadı

Senaryosunu Gülse Birsel'in kaleme aldığı Jet Sosyete yeni sezonda PuhuTv'ye transfer olmuştu. 11 Ekim cuma akşamı başlaması beklenen Jet Sosyete dün akşam yayınlanmadı. Haliyle Jet Sosyete neden yayınlanmadı? PuhuTv Jet Sosyete yeni sezon niçin başlamadı? aranmaya başladı.

Jet Sosyete neden yayınlanmadı? PuhuTv Jet Sosyete yeni sezon niçin başlamadı
Yayın Tarihi: 12.10.2019 13:09:00

Ekranların sevilen komedi dizisi Jet Sosyete iki yıllık televizyon serüveninin ardından dijital platforma geçti. 2019-2020 sezonunda PuhuTv'de yayınlanacak olan dizinin 11 Ekim Cuma günü başlayacağı geçtiğimiz hafta duyurulmuştu. Yeni sezon tanıtımlarıyla çok merak edilen Jet Sosyete dün akşam yayınlanmadı. Dizinin yayın tarihi ertelendi. Hal böyle olunca diziyi bekleyen izleyiciler de Jet Sosyete PuhuTv neden yayınlanmadı? diye aramaya başladı. Biz de sizler için bu konuyu açıklık getirmek istedik.



JET SOSYETE YENİ SEZON NEDEN YAYINLANMADI? PUHU TV NEDEN YOK?


2 gün önce başlayan Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Jet Sosyete'nin yayın tarihi ertelendi. Dizinin senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel sosyal medya hesabından yaptığı  “Aklımızda şehitlerimiz, hayatını kaybeden bebeklerimiz varken, kalbimiz mücadele içindeki kardeşlerimizle, evlatlarımızla iken bugün sezonu açamayacağımıza karar verdik.” açıklamayla dizinin ertelendiğini duyurdu. 

İşte Gülse Birsel'in o paylaşımı:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sevgili @jetsosyete izleyicileri...

Gülse Birsel Official (@gulsebir)'in paylaştığı bir gönderi ()


Yapımını BKM'nin üstlendiği Jet Sosyete dizisinin kadrosunda Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Sarp Apak, Hasibe Eren, Ayşenil Şamlıoğlu, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom Makar, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin yer alıyor. 

Orta halli bir ailenin hızlı bir şekilde sosyeteye girişini anlatan dizi ne zaman başlayacak henüz bilemiyoruz. Detaylar geldikçe sizlerle paylaşacağız...





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR