Jet Sosyete zora giriyor dizi düşüşe geçti

Tv8’in sevilen dizisi Jet Sosyete dün akşam 2. sezon 3. bölümüyle ekranlara geldi. Reyting listelerine iyi bir giriş yapan dizi giderek aşağılara düşüyor.

Jet Sosyete zora giriyor dizi düşüşe geçti
Yayın Tarihi: 25.10.2018 23:46:00

Başrollerini Gülse Birsel, Sarp Apak, Enis Arıkan, Hasibe Eren ve Çağlar Çorumlu’nun paylaştığı dizi orta halli bir ailenin jet sosyeteye hızlı bir giriş yapmasını konu alıyor.

Geçtiğimiz sezon Star TV’de ekranlara gelen dizi, 2. Sezonunda Tv8’e transfer oldu. Bu transferle günü de Pazar yerine Çarşamba olarak değişen dizinin durumu pek de iyi değil.


Sezona iyi bir giriş yapan Jet Sosyete, 2. Sezon ilk bölümde totalde 3.19 reyting ve AB grubunda 6.32 reyting elde etmişti.  Geçtiğimiz hafta ise Jet Sosyete; totalde 2.73 reyting ve AB grubunda da 4.96 reyting almıştı.

Dizinin dün akşam ekranlara gelen yeni bölümü ise totalde 2.3 reyting ile 18. oldu. AB grubunda  da 3.7 reyting ile 5. olan Jet Sosyete’nin büyük bir düşüşte olduğu gözden kaçmıyor.

Güçlü rakibi Sen Anlat Karadeniz yüzünden bu halde olduğu düşünülen diziye müdahale edilip edilmeyeceğini izleyip göreceğiz…
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR