Jet Sosyete'den O Ses Türkiye hamlesi kahkahalar havada uçacak

Tv8'in çok sevilen dizisi Jet Sosyete'nin 2. sezon 5. bölüm tanıtımı herkesi çok heyecanlandırdı. Tanıtımda Melike ve Ozan'ın O Ses Türkiye'ye katılması izleyicileri şimdiden eğlendirdi.

Jet Sosyete'den O Ses Türkiye hamlesi kahkahalar havada uçacak
Yayın Tarihi: 5.11.2018 10:59:00

Başrollerini Çağlar Çorumlu,Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren, Gülse Birsel, Sarp Apak ve Aslı Bekiroğlu'nun paylaştığı dizinin senaryosunu Gülse Birsel kaleme alıyor.

Yeni sezonunda Tv8'e transfer olan Jet Ssoyete, izleyicileri 7 Kasım akşamı ekranlara gelecek yeni bölüm için çok heyecanlı. Çünkü Gülse Birsel, Sarp Apak, Aslı Bekiroğlu ve Nursena Yılmaz, ‘O Ses Türkiye’ye katılacak. Jüri üyeleri ve ve Acun Ilıcalı'nın zorlu anlar yaşayacağı sahneler izleyicileri kahkahaya boğacak.




Ozan (Sarp Apak) ve Melike (Aslı Bekiroğlu), yarışmacı olarak programa katılarak jüri üyeleri Murat Boz, Hadise, Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk’e ecel terleri döktürecek.

İkiliye kimlerin döneceği merak edilirken, beklemedikleri anda Nazlı’nın (Nursena Yılmaz) sahneye çıkması ve seçtiği şarkı da Ozan ve Melike’yi şaşırtacak.

Bölümün esas bombası ise Gizem'in (Gülse Birsel) sahneye çıkması olacak. Gizem’in Acun Ilıcalı ve jüri üyeleriyle olan sahnesi, izleyicileri gülme krizine sokacak. Yani kısaca Jet Sosyete ekibi O Ses Türkiye'yi karıştıracak.

İzleyicilerin de heyecanlan beklediği yeni bölüm herkesi kahkahalara boğacak. Neler olacağını, O Ses Türkiye çıkarmasında neler yaşanacağını hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR