Jet Sosyete'den sosyal medya dokundurması Gülse Birsel yine yaptı yapacağını

Tv8'in çok sevilen dizisi Jet Sosyete, dün akşam 2. sezon 4. bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen dizi 4. bölümüyle de izleyicilerini kahkahaya boğdu.

Jet Sosyete'den sosyal medya dokundurması Gülse Birsel yine yaptı yapacağını
Yayın Tarihi: 1.11.2018 13:44:00

Geçtiğimiz sezon Star TV'de başlayan fakat 2. sezonuyla Tv8'e transfer olan Jet Sosyete, her bölümüyle izleyenleri gülmekten kopartıyor. Başrollerini Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt ve Çağlar Çorumlu'nun paylaştığı dizinin senaryosunu Gülse Birsel kaleme alıyor. 

Gülse Birsel'in her bölümde gündemde farklı bir konuya parmak basması ise izleyenlerin çok hoşuna gidiyor. 

Dünkü bölümde de Instagramda yapılan tanıtımlara atıf vardı. Gizem'in instagram için farklı ürünlerle çektiği tanıtım videoları izleyenleri kahkahalara boğdu. Zayıflama çayından şimanlama çayına hatta sandalye giydirmeye bir sürü ürünü tanıtan Gizem, herkesi kırdı geçirdi.




Sosyal medyadan konuyla ilgili bir sürü yorum yapan izleyiciler Gülse Birsel'in bu konuyu tiye almasına adeta bayıldı. Hatta sosyal medyada reklam olayına getirilen vergiye de değinen Birsel izleyicilerden tam not aldı. 

"Gülse Birsel candır!", "Ay ne güldüm zayıflama çayı olayına!", "Gizem ya harikasın!" gibi yorumlar yapan izleyiciler dünkü bölümden oldukça memnundu.

Peki dünkü bölümde neler yaşandı? İşte detaylar...

Jet Sosyete 2. sezon 4. bölüm'de neler yaşandı?

Özpamuk Tekstil’e gelen rutin maliye kontrolü Cengiz’in kaçak kot sattığı gençlik yıllarından kalma maliye fobisini azdırır. Maliyecinin Safiye’nin Elazığ’dan ortaokul arkadaşı çıkması olayları başka yerlere sürükler. Ozan’la İlayda arasındaki inişli çıkışlı durum Alara ve Gündüz’ün taraf olmaya başlamalarıyla kendi ilişkilerini sarsıntıya uğratır.

Safiye Melike’ye doğum günü partisi düzenlemek istemektedir ve maddi imkansızlıklardan dolayı Gizem’den sürpriz yardımlar alır. Melike’nin doğum günü olduğunu öğrenen Ozan, ona aralarını düzeltecek bir hediye alma arayışına girer. Ortak noktaları Talip olan Kumsal ve Şennur’un ilişkileri giderek yeni bir boyut kazanır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR