Jet Sosyete'nin O Ses Türkiye çıkarması herkesi kahkahalara boğdu

Tv8'in çok sevilen dizisi Jet Sosyete dün akşam 2. sezon 5. bölümüyle ekranlara geldi. 5. bölümdeki O Ses Türkiye sürprizi izleyicileri çok güldürdü.

Jet Sosyete'nin O Ses Türkiye çıkarması herkesi kahkahalara boğdu
Yayın Tarihi: 8.11.2018 09:30:00

Başrollerini Çağlar Çorumlu, Gülse Birsel, Hasibe Eren ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı dizinin senaryosunu Gülse Birsel kaleme alıyor.

Dün akşam 5. bölümüyle ekranlara gelen Jet Sosyete, izleyicileri çok güldürdü. Dizinin O Ses Türkiye çıkarması izleyenleri kahkahalara boğdu.

Melike ve Ozan'ın O Ses Türkiye'ye katılmasıyla başlayan macera, Gizem'in sahneye çıkmasıyla tavan yaptı. Beyaz ve Seda'yla aynı dönem ünlüsü olduğunu iddia eden Gizem, öyle şeyler söyledi ki izleyicilerin karnına ağrılar girdi.

Bu bölümün belki de şu ana kadar ekranlara gelen en komik Jet Sosyete bölümü olduğunu dile getiren izleyiciler, diziye övgüler yağdırdı.


Gülse Birsel'in Gizem Özpamuk karakteriyle diziyi tek başına götürdüğünü söyleyen izleyiciler, bu karaktere övgüler yağdırdı.

"Gizem sana bayılıyorum!", "Ya Gizem sen nasıl bir manyaksın!", "Ahahahah Acun bile Gizem'e katlanamıyor!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Gizem'in gerek tavırlarına gerek esprilerine bayılıyor.

Gizem'in O Ses Türkiye'nin ardından daha neler yapacağını, hep birlikte izleyip göreceğiz...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR