Jose Antonio Reyes Trafik kazasında öldü! Ünlü futbolcu Hayatını kaybetti!

Sevilla'nın efsane futbolcusu Jose Antonio Reyes hayatını kaybetti! Reyes trafik kazasında öldü! Sevilla takımı ünlü futbolcu Jose Antonio Reyes'in trafik kazasında vefat ettiğini açıkladı!

Jose Antonio Reyes Trafik kazasında öldü! Ünlü futbolcu Hayatını kaybetti!
Yayın Tarihi: 1.06.2019 14:14:00

İspanya ligi ekiplerinden Sevilla'nın efsanevi futbolcusu Jose Antonio Reyes hayatını kaybetti! İspanyol oyuncu Jose Antonio Reyes, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti, futbol camiasını şoka soktu! Ünlü futbolcunun sevenleri ve futbol camiası şokta! Jose Antonio Reyes, trafik kazasında hayatını kaybetti! 

Hali hazırda kariyerine İspanya 2. Lig takımı Extremaura'da devam eden Jose Antonio Reyes, bu sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Önceleri Real Madrid, Arsenal, Sevilla ve Atletico Madrid gibi dünya devlerinde forma giyen ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan ünlü futbolcu, elim bir kaza sonucu hayata gözlerini yumdu! 

GALATASARAY TRANSFER EDECEKTİ!


Galatasaray, 2011 Yılında ünlü futbolcu Reyes ile ilgilenmiş, hatta Kamu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamayla oyuncuyla görüşmelere başladığını bildirmişti. Ancak o dönem Jose Antonio Reyes'in transferi gerçekleşmemişti.

JOSE ANTONİO REYES KİMDİR?

Jose Antonio Reyes İspanyol futbolcu. Futbola Sevilla FC'de başlayan Reyes 2004'de Arsenal kulübünün tarihinde rekor kırarak 17.5 milyon sterline Arsenal'a transfer oldu. Daha sonra Julio Baptista takas edilerek Real Madrid'e geçti. İspanya Milli Futbol Takımı'nında 2006 FIFA Dünya Kupası kadrosunda bulunan Reyes 16 kere milli oldu 4 de gol attı.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR