Josef De Souza Galatasaray'da! Josef Galatasaray için İstanbul'da!

Galatasaray'ın orta sahaya transfer etmek için uğraştığı Josef de Souza İstanbul'a geliyor! Galatasaray'la anılan Josef de Souza, sözleşme için mi geliyor? Galatasaray taraftarını heyecanlandıran Josef de Souza İstanbul'a geldi!

Josef De Souza Galatasaray'da! Josef Galatasaray için İstanbul'da!
Yayın Tarihi: 25.07.2019 10:04:00

Fenerbahçe'nin eski defansif orta saha oyuncusu Josef De Souza İstanbul'a geliyor! Galatasaray'da Fernando'nun yerine transfer edileceği iddia edilen Josef de Souza, Galatasaray'la transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a geldi! Fenerbahçe'den Al Ahli'ye transfer olan Josef de Souza'nın yeni adresi Galatasaray oluyor! 

12 milyon euroya Fenerbahçe'den Al Ahli'ye giden Brezilyalı orta saha  Josef de Souza, Galatasaray'da Fernando'nun yerini dolduracak! Fatih Terim'in çok istediği Brezilyalı yıldız, Galatasaray'la görüşmek için İstanbul'a indi. Sosyal medyadan fotoğrafını paylaşarak "Viyana fly İstanbul" notunu aktaran Josef de Souza, Galatasaray taraftarını heyecanlandırdı!

JOSEF DE SOUZA GALATASARAY'DA! SÖZLEŞME İMZALANACAK

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde sertliği, press yeteneği ve sürekliliğiyle ilk 11'in değişmez ismi olan Josef de Souza, Al Ahli'nin ardından Galatasaray'a geliyor. Galatasaray, Josef de Souza'yı 1 milyon euro bedelle kiralayacak. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR