Juan Mata Galatasaray'a transfer olacak mı? Galatasaray Transfer haberleri

Manchester United'dan Juan Mata Galatasaray'a transfer olacak mı? Juan Mata Galatasaray'a geliyor mu? Belhanda'nın Arabistan veyahut Katar ligine satılmayla birlikte Galatasaray yeni 10 numarasını belirlemeye çalışıyor.

Juan Mata Galatasaray'a transfer olacak mı? Galatasaray Transfer haberleri
Yayın Tarihi: 5.06.2019 15:17:00

Galatasaray'da transfer harekatı erken başlıyor. Teknik direktör Fatih Terim, Belhanda ve Diagne'nin yüksek bedellerle satışına onay verdi. Belhanda'nın takımdan ayrılmasının ardından 10 numara pozisyonunu çok tecrübeli ve yetenekli bir isimle doldurmak isteyen Galatasaray yönetimi, takıma Şampiyonlar Ligi hediyesi olarak JUan Mata'yı transfer etmek istiyor. Manchester United'da forma giyen ancak son zamanlarda çok fazla forma şansı bulamayan Juan Mata Galatasaray'a transfer olacak mı?

Adı geçtiğimiz transfer döneminde Fenerbahçe ile de anılan Juan Mata'nın Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi. Belhanda'yı Katar veya Suudi Arabistan'a 10-12 milyon euro bonservis bedeliyle göndermek isteyen Galatasaray, Belhanda'nın alternatifi olarak Juan Mata'yı belirledi.

JUAN MATA BONSERVİS BEDELİ VE MAAŞI NE KADAR OLACAK?


Manchester United'da son dönemde forma şansı bulamayan Juan Mata'nın bonservis bedeli için Galatasaray ağız yoklamaya başladı. İngiliz devi Manchester United'ın Juan Mata için 10 milyon euro bonservis bedeli talep edeceği konuşulurken, Galatasaray Juan Mata için bu rakama çıkmak istemiyor. 31 yaşındaki İspanyol 10 numara için Galatasaray kiralama formülünü devreye sokmak istiyor.

Fatih Terim'de Belhanda sonrası Juan Mata'yı takımda görmek istediğini yönetime iletti. Juan Mata'ya yıllık 6 milyon euro garanti ücret + bonuslarla dolu 3 yıllık sözleşme önerilecek. Juan Mata, Galatasaray'ın teklifini kabul etmesi halinde transferin sonlanması artık an meselesi.

Juan Mata, 2014 Ocak transfer döneminde tam 45 milyon euro bonservis bedeliyle Manchester United'ın yolunu tutmuştu. Gelecek sezon Şampiyonlar liginde hedef yükselten Galatasaray, astronomik de olsa Juan Mata transferini bitirmek istiyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR