Kadın 46. bölüm tanıtımı herkesi çok korkuttu! Peki kim öldü

Fox TV’nin çok sevilen dizisi Kadın’ın sezon arası nihayet bitiyor. Dizinin 46. bölümünden ilk fragman yayınlandı. Peki neler olacak? Kadın 46. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Kadın 46. bölüm tanıtımı herkesi çok korkuttu! Peki kim öldü
Yayın Tarihi: 14.01.2019 10:18:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Bennu Yıldırımlar ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Kadın yeni yıldan önceki hafta 45. bölümüyle ekranlara gelmişti. Sonrasında sezon arası veren Kadın iki haftadır ekranlara gelmiyordu.

Fakat hasret sona eriyor, Kadın dizisinin 46. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Ayrıca Kadın dizisi 22 Ocak Salı akşamı yeni bölümüyle ekranlara geri dönüyor.

Kadın dizisinin son bölümünde Nezir’in adamları Bahar ve çocukları almaya geldiğinde Sarp onları kaçırmıştı. Ancak kapıda duran Hatice, Ceyda ve Yeliz’in adamlarla tartıştığı duyulmuş ve bir silah patlamıştı. 

Adamlar telaşla binadan çıkarken "Kadın öldü" diye bağırmışlardı. Heyecanlı bir finalle ekrana gelen Kadın dizisi, sezon arasından sonra da sarsıcı bir bölümle devam edecek. Çünkü
Kadın 46. bölüm fragmanında Arif’in ellerini kan içindeyken, kapıda ambulansa götürülen ceset torbasını gören Enver ise şoke oluyor.

Kimin öldüğü büyük merak konusuyken Bahar arabayla giderken Sarp’a annesini araması gerektiğini söylüyor. Sarp, kendi adamını arayıp binada ne olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Ancak gerçeği öğrenmesine rağmen bunu Bahar’a söylemeyecek.


İşte Kadın 46. bölüm fragmanı:



Son bölümde neler yaşandı?

Enver’e gönderdiği telefonla Bahar’a ulaşan Sarp’ın tek isteği Bahar ve çocuklarının güvende olmasıdır. Bahar’ın ise tüm olanlardan sonra Sarp’a güveni kalmamıştır. Bundan sonra söyleyeceklerine de inanmak istemez. Çünkü Bahar’ın aşkından daha önemli tek bir şeyi vardır; çocukları. Diğer yandan Nezir de artık hamle yaparak, Bahar ve çocuklarının yaşadığı mahalleye adamlarını gönderir.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR