Kadın dizisi Hatice öldü mü? Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı mı? Geri dönecek mi

Fox ekranlarının çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 65. bölümüyle yeni sezonuna merhaba dedi. Sezon finalindeki büyük kazadan sonra kim ölecek diye aranırken Hatice'nin durumunun kötüleşmesi ve son sahnede ona müdahale edilmesi Kadın dizisi Hatice öldü mü? sorusunu akıllara getirdi.

Kadın dizisi Hatice öldü mü? Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı mı? Geri dönecek mi
Yayın Tarihi: 2.10.2019 09:03:00

Kadın dizisi Hatice öldü mü? Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı mı? Geri dönecek mi? her yerde aranmaya başlandı. Yaz boyu herkesin merakla beklediği Kadın dizisi dün akşam 65. bölümüyle ekranlara geri döndü. Geçirilen kazada bir kişinin kadroya veda edeceği haberi tahminleri de beraberinde getirirken herkes Sarp ve Hatice üzerine yoğunlaşmıştı. Peki diziden ayrılan Hatice'ye hayat veren Bennu Yıldırımlar mı oldu?



KADIN HATİCE ÖLDÜ MÜ?

Dünkü bölümde feci kazanın ardından Arif, Bahar, Sarp ve Hatice hastaneye kaldırıldı. Özellikle Hatice ve Sarp'ın durumu ağırdı. Yapılan ameliyatlar sonrası hepsi sağ çıkarken Hatice ve Sarp yoğun bakımdaydı. İkisinin de aynı anda verdiği yaşam savaşından ise Hatice malup çıktı. Bölümün son sahnesinde hayati değerleri düşen Hatice'ye müdahale edildi ancak kurtarılamadı. Böylece 2 sezondur Kadın dizisinde Bahar ve Şirin'in annesi Hatice'yi canlandıran Bennu Yıldırımlar kadrodan ayrıldı. 




KADIN BENNU YILDIRIMLAR DİZİDEN AYRILDI MI?

Ne yazık ki feci kazanın ardından ölen kişi Hatice oldu. Yani Bennu Yıldırımlar diziden ayrıldı.
Öte yandan öldüğü için Hatice karakterinin geri dönüşü söz konusu değil ancak zaman zaman rüya, hayal, hatırlama gibi sahnelerde Bennu Yıldırımlar'ı yeniden göreceğimiz de aşikar...

Kadın 66. bölümde de Jale'nin "yengemi kaybettik" haberiyle yıkılan Bahar ve Şirin ise yaşanan onca şeyin ardından annelerini kaybetmenin acısıyla yakınlaşacak. Hatice için duygu seli yaşatacak bir cenaze beklenen dizi daha birkaç bölüm izleyicilerini çok ağlatacağa benziyor. Şimdiden mendillerinizi hazırlayın...



KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kazayı öğrenen herkes büyük bir şok içindedir. Arif ise arabayı kullandığı için her şeyden kendini sorumlu tutar. Nisan ve Doruk kazadan habersiz annelerinin iyileşmesi için iyilik yapmaya başlar.
Şirin ile olan kavgası sırasında Arda’yı kaybeden Emre ise büyük bir paniğe kapılır ve her yerde onu arar. Arda’yı Emre’ye emanet eden Ceyda’nın ise bunu öğrendikten sonra tavrı ne olacaktır?
Büyük kazadan en çok etkilenen Enver’in ise dünya başına yıkılmıştır.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR