Kadın dizisinde Arif'e yazık oldu gül gibi adamı harcadılar

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 40. bölümüyle ekranlara geldi. İyileşip gelen Bahar ise Arif severleri çok üzdü.

Kadın dizisinde Arif'e yazık oldu gül gibi adamı harcadılar
Yayın Tarihi: 21.11.2018 12:23:00

Başrollerini Caner Cindoruk,Özge Özpirinçci ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı Kadın dizisi dün akşam 40. bölümüyle ekranlara geldi. Şirin'den aldığı ilikle hastalıktan kurtulan Bahar, iyileşip evine döndü.

Herkesin yüzünde güller açtığı bölümde endişeli tek insan Arif'ti. Çünkü Bahar'ı kaybetmekten korkuyordu. Nitekim korktuğu da başına geldi.



Dünkü bölümde Bahar, kızı Nisan'a Arif'in ona evlenme teklif ettiğini anlattı. Hayatındaki en önemli şeyin çocukları olduğunu söyleyen Bahar, Nisan'ı rahatlattı.

Tepki vermeyen Nisan ise ertesi sabah babasının ayakkabılarını kapıya koydu. Arif, çocukları okula götürürken Nisan bir anda hıçkırıklara boğuldu. Ne olduğunu anlayamayan Arif, Nisan’ı kucağına alarak durumu anlamaya çalıştı. Nisan o sırada, “Ben babamı istiyorum” deyince Arif, ne yapacağını bilemedi.

Durumu gidip Bahar’a anlatan Arif, Bahar’ın da Sarp’ın ayakkabılarını görüp Nisan’ın mesajını almış ve bu işin olmayacağını anlamışlardı.


Hal böyle olunca Arif'in ona verdiği yüzüğü geri veren Bahar, gözyaşlarına boğuldu.



Arif ise onun için her şeyle ve herkesle savaşabileceğini ama bir çocukla savaşamayacağını söyleyerek yüzüğü aldı.

Dizinin başından beri Bahar'ın Arif'le olmasını isteyen izleyiciler ise sosyal medyada duruma tepki gösterdiler. 

İzleyenler; "Aşk emek ister sözü Arif için söylenmiş gibi!", "Bahar yazık ettin Arif'e!", "Olan yine Arif'e oldu!", "Sarp için şu adamı harcadınız ya pes!" gibi yorumlar yaptılar.

Bahar'ın Arif'in duygularıyla oynadığını söyleyen izleyiciler ise gidip başkasıyla evlenip bir de çocuk yapan Sarp için saf temiz Arif'in harcandığını düşünüyor.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR