Kadın dizisinde bir ayrılık daha Sarp öldü! Caner Cindoruk veda etti

Fox TV'nin dram yüklü dizisi Kadın 3. sezonuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda Hatice karakterinin ayrıldığı dizinin dünkü 67. bölümünde ise Sarp öldü mü yaşıyor mu çok merak edildi. Ancak Sarp'a hayat veren Caner Cindoruk sosyal medya hesabından veda etti. İşte detaylar...

Kadın dizisinde bir ayrılık daha Sarp öldü! Caner Cindoruk veda etti
Yayın Tarihi: 16.10.2019 09:33:00

Başrollerini Özge Özpirinçci, Hümeyra ve Seray Kaya'nın paylaştığı Kadın dizisinin sezon finalinde büyük bir kaza yaşanmış ve kim ölecek merak konusu olmuştu. Bütün yaz böyle geçerken dizinin başlamasına günler kala kazada ölüm olacağı söylenmişti. Zaten yeni sezon başlar başlamaz Hatice öldü böylece Bennu Yıldırımlar diziye veda etti. Bu veda ile rahatlayan izleyiciler Sarp, Bahar ve Arif'in yaşamasına çok sevindiler. Ancak dün de 67. bölümüyle ekranlara gelen Kadın dizisinde Sarp'ın kalbinin durması herkesi korkuttu ama Sarp öldü mü ölmedi mi kimse anlayamadı. İşte Sarp'ın akıbeti Caner Cindoruk'un vedasıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...



KADIN SARP ÖLDÜ! CANER CİNDORUK VEDA ETTİ

Kadın 67. bölümde Sarp, Bahar'la barışmanın verdiği mutlulukla onunla hayaller kurmaya başladı. Ancak o gün pişmanlıklarını dile getiren ve herkesle neredeyse vedalaşan Sarp fenalaştı. Tabi Sarp öldü mü ölmedi mi göremedik. Diziyi izleyenler de Kadın Sarp öldü mü? diye her yerde ararken, cevabı Sarp'ı canlandıran Caner Cindoruk'un kendisi verdi. 


Kendi Tiwtter hesabından "Bi karakterle tanışırsın,ona ruh verirsin, bi süre onunla yaşarsın,sonra bi gün hikayen biter.’Sarp Çeşmeli’ hatırımda güzel bi yerde duracak hep.Bu karakterin oluşmasında,icrasında emeği geçen bütün iş arkadaşlarıma ve siz saygıdeğer izleyicilerimize sonsuz teşekkürler" diyerek Kadın dizisine veda eden Caner Cindoruk böylece Sarp'ın öldüğünü duyurmuş oldu. 



KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hatice’nin ölümünden sonra Şirin ve Enver darmadağın olmuş ve evde bile kalmak istememektedir. Her yerde Hatice’nin izi olması onlara zor anlar yaşatır. Her türlü çevresel faktör de Şirin’in psikolojisini olumsuz yönde etkilemektedir.

Bahar’ın Şirin’in itirafından sonra Sarp’ı affetmesi üzerine ise herkes büyük bir şaşkınlık içine girmiştir. Beraber tekrar eski günlerdeki gibi hayaller kurmaya başlar ve aşklarını yaşamaya devam ederler. Sarp’ın birdenbire hastane odasında uyanmaması ise Bahar’a korku dolu anlar yaşatır.

Eski kocasına yeni kavuşmuşken tekrar onu kaybetme düşüncesi bile onu deliye çevirmektedir. Her şey daha yeni yoluna girmişken Bahar tekrar bir ölüm acısı mı yaşayacak yoksa her şeye kaldığı yerden devam mı edecektir?






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR