Kadın dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacak! Hangi oyuncu diziye veda edecek

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın çok yakında 3. sezonuyla ekranlara gelecek. Sezon finalinde gerçekleşen kazanın ardından kulislerde Kadın dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacağı konuşuluyor. Haliyle Kadın dizisinden kim ayrılacak? çok merak ediliyor. Biz de sizler için tüm tahminleri derledik.

Kadın dizisinde flaş bir ayrılık yaşanacak! Hangi oyuncu diziye veda edecek
Yayın Tarihi: 15.08.2019 14:09:00

Fox ekranlarının çok sevilen ve her salı yeni bölümüyle ekranlara gelen dram dizisi Kadın iki sezondur herkesin aklını başından alıyor. Çok yakında 3. sezonu başlayacak olan dizinin başrollerini Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman ve Seray Kaya paylaşıyor. 

Kadın 2. sezon finalinin son sahnesinde büyük bir kaza oldu. Hatta bir kişinin öldüğü iddia edildi; ancak kim öldü kim kaldı göremedik. Tek bildiğimiz arabada Hatice, Arif, Bahar ve Sarp olduğuydu. Öte yandan ilk gelen kulis bilgilerine göre Kadın dizisinin yeni sezonunda flaş bir ayrılık yaşanacak. Peki Kadın dizisinden kim ayrılacak? Hadi gelin birlikte bakalım...




Kadın yeni sezonda kim ölecek? 

Bunu duyan ve tahmin yürütmeye başlayan izleyiciler Bahar kimle mutlu olacak diye değerlendirmeye çalışıyor. Yani rakip olan gitmeli. Tabi bu durum Sarp ya da Arif'den biri ölecekse geçerli. 

Ancak ölecek isim Hatice de olabilir. Hatta Hatice'nin ölmesi Şirin'i daha da kışkırtabilir, böylece senaryoda yeni bir konu ortaya çıkar. Tabi senaryo değişmez Arif Bahar ve Sarp arasındaki aşk üçgeni aynen devam edecek.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi kimin öleceğini biz de bilmiyoruz ancak Eylül ayının üçüncü haftasında yeni sezonun ilk bölümü gelir gelmez öğrenebileceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR