Kadın dizisinde Şirin'in hakkından Pırıl geliyor helal olsun sana

Fox TV'nin çok sevilen dizisi Kadın dün akşam 38. bölümüyle ekranlara geldi. Fakat esas bomba Kadın'ın 39. bölüm fragmanıydı.

Kadın dizisinde Şirin'in hakkından Pırıl geliyor helal olsun sana
Yayın Tarihi: 7.11.2018 14:23:00

İlik mevzusunun çözülmesinin ardından,Sarp'ın çocuklarını bulması ve Bahar'ı görmesinden sonra Şirin'in de artık durdurulması gerekiyordu.

Herkes bunu kimin yapacağını merak ederken hiç beklenmeyen birinden bu adım geldi. Sarp’ı kendisiyle olmaya zorlayarak ilik vermeye razı olan Şirin, yaptığı işi şantaja dönüştürüp Bahar’ın da canını yakmak için uğraştı. 

Ancak Pırıl buna mahal vermedi ve Şirin'in bu ahlaksız oyununu gidip Enver ve Hatice'ye anlatacak. Bu gelişmeye çok şaşıran izleyiciler ise Pırıl'ı takdir etti.




Pırıl, Şirin’in kocasının telefonuna gönderdiği fotoğrafları Hatice ve Enver’e gösterirken, Şirin kendini kaybedercesine Pırıl'a "Ruh hastası" diye bağırdı fakat Enver gerçeği anlamıştı işte bu yüzden Şirin'i evden kovdu.

Pırıl, “Ben Sarp’ın karısıyım ve kızınıza neden bir kaç gün önce kocamla yattığını sormak için geldim. Kızınız aynı zamanda babamın sevgilisi. Anlayacağınız babamla beraberken aynı zamanda kocamla da oldu…” diyerek Enver ve Hatice'yi şok ederken, Şirin'i de yerle bir etti.

İki sezondur yaptığı tüm kötü şeyler yanına kar kalan Şirin'i birinin -özellikle de Pırıl'ın- böyle rezil etmesi izleyenlerin içinin yağlarını eritti.

Bu sahneleri izlemek için bir hayli sabırsızlanan izleyiciler, Kadın'ın 13 Kasım akşamı ekranlara gelecek 39. bölümünü adeta iple çekiyor...

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR