Kadın dizisinde Şirin'in her istediğini elde etmesinden herkese gına geldi

FOX TV'nin çok sevilen dizisi Kadın'ın 37. bölüm fragmanı izleyenleri çok kızdırdı. Geçtiğimiz hafta 36. bölümüyle ekranlara gelen dizi oldukça etkileyici bir bölüme imza atmıştı.

Kadın dizisinde Şirin'in her istediğini elde etmesinden herkese gına geldi
Yayın Tarihi: 27.10.2018 14:14:00

Geçtiğimiz hafta beklenen kavuşmanın nihayet gerçekleştiği Kadın'da Sarp, her şeyi öğrendi hatta çocuklarını kucakladı bile. Bahar'ın da hastalığının kötüye gittiğini öğrenen Sarp onun için harekete geçti ve 37. bölüm fragmanında gördüğümüz kadarıyla sırra kadem basan Şirin'i buldu.

Şirin'i Bahar'a ilik vermesi konusunda ikna etmeye çalışan Sarp, adeta Şirin'e yalvardı. Şirin de onunla pazarlık yapacağını söylerken yüzünde galibiyet sevinci vardı.

Başrollerini Caner Cindoruk, Özge Özpirinçci ve Bennu Yıldırımlar'ın paylaştığı dizide Seray Kaya'nın hayat verdiği Şirin karakteri hiç sevilmiyor. Ablası Bahar'dan nefret eden ve ona kötülük yapması için çıkan her fırsatı hiç düşünmeden değerlendiren Şirin, işin garip tarafıdır ki asla kaybetmiyor.


Bu duruma artık tahammül edemeyen izleyiciler ise 37. bölüm fragmanını izleyince iyice sinirlendiler. Çünkü izleyenler Şirin'in; Bahar'a ilik vermek için yapacağı pazarlıkta, Sarp'la Bahar'ın kavuşmasını engelleyeceğini düşünüyorlar. Bundan çok sıkılan izleyiciler ise tepkilerini sosyal medyadan dile getirdiler.

"Bıktım sürekli Şirin'in kazanmasından!", "Öf hep aynı şeyler!", "Bıktım şu Bahar & Sarp kavuşmasının uzamasından ya!", "Şirin ne kötü bir insan ya!", "Şirin'in istediğini elde etmesinden bıktım!", "Senarist gene eski moduna girdi, saçmalamaya devam edecek anlaşıldı!", "Şirin varsa her şey kötüye gider zaten!" gibi yorumlar yapan izleyiciler Bahar'ın da Sarp'la kavuşmasını istiyor.

Şirin'in ilik vermek karşılığında Sarp'tan ne isteyeceğini, Bahar'ın durumunun nasıl olacağını Salı akşamı ekranlara gelecek 37. bölümde hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR