Kadın Sarp gerçekten öldü mü? Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı

Fox TV'nin reyting rekorları kıran dram dizisi Kadın 15 Ekim salı akşamı yani bu akşam 67. bölümüyle ekranlara gelecek. Ancak yeni bölüm tanıtımlarında Sarp'ın çocuklarla vedalaşması ve sonra hareketsiz kalması herkesi korkuttu. Peki Sarp gerçekten öldü mü? Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı?

Kadın Sarp gerçekten öldü mü? Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı
Yayın Tarihi: 15.10.2019 12:37:00

Kadın Sarp gerçekten öldü mü? Caner Cindoruk diziden ayrıldı mı? her yerde aranmaya başladı. Bu akşamki bölümde Şirin'in itirafından sonra Sarp'la barışan Bahar'ın mutlu olma çabalarını görürken Sarp'ın birden bire hareketsiz kalması ve Bahar'ın isyanı herkesi korkuttu. Peki Sarp da mi öldü? Caner Cindoruk diziden çıkıyor mu? İşte merak ettiğiniz tüm detaylar...

Yeni bölüm tanıtımlarından anladığımız kadarıyla Bahar'la yeni hayatları için hayal kuran Sarp, onu sevmemesine rağmen kampa gitmeye ikna edecek. Öte yandan başta Doruk ve Nisan ile vedalaşır gibi konuşan Sarp ardından hareketsiz kalacak. 



KADIN SARP GERÇEKTEN ÖLDÜ MÜ?

Sarp'ın şaka yaptığını düşünen Bahar ona kızsa da reaksiyon alamaması ve sonrasında tanıtımda Bahar'ın "İnsan bir kere doğar, bir kere ölür ama benimki iki kere öldü", "Bu ne bencillik" şeklindeki isyanları korkulanın olduğu ve Sarp'ın öldüğünün emaresiydi. 


Yani Sarp bu akşam yayınlanacak 67. bölümde ölecek. Zaten yeni sezon ilk bölümde Bahar'ın konuşması sırasında hayatına giren adamları anlatırken Sarp için bir kaza oldu ve o gitti demesi Sarp'ın öleceğini işaret etmişti.

Ancak bunlar izleyenleri korkutmak için yapılmış ters köşeler de olabilir yani Bahar ve Sarp mutlu bir şekilde aşklarını da yaşayabilir. Gelelim Sarp ölürse ihtimaline...



KADIN CANER CİNDORUK NEDEN AYRILDI? GERİ DÖNECEK Mİ

Kadın 67. bölümde yukarıda da söylediğimiz gibi Sarp ölürse Caner Cindoruk da diziden ayrılacaktır. Peki Caner Cindoruk geri dönecek mi? derseniz şöyle cevaplayabiliriz...

Sarp öleceği için yakışıklı oyuncunun diziye dönmesi mümkün olmayacaktır ancak aynı ilk sezonda olduğu gibi geriye dönük sahnelerde Sarp'ı dolasıyla Caner Cindoruk'u görebiliriz. Öte yandan bu ayrılık tamamen senaryo kaynaklı. Yani başarılı oyuncunun ne arkadaşlarıyla ne set ekibiyle ne de yapımcısıyla bir problemi yok. Sadece canlandırdığı karakterin senaryodaki hikayesi bitti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR