Kafalar Karışık Filmi izle FOX TV yayınlanıyor! Kafalar Karışık filmi nerede çekildi?

FOX TV'den muhteşem atak. Kafalar Karışık filmi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Kafalar Karışık filmi izle. Kafalar Karışık FOX TV izle yayınıyla ekranlarda. Peki Kafalar Karışık filmi oyuncuları kimler? Kafalar Karışık FOX TV tekrar izle. Kafalar Karışık filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosu ve

Kafalar Karışık Filmi izle FOX TV yayınlanıyor! Kafalar Karışık filmi nerede çekildi?
Yayın Tarihi: 4.01.2020 19:37:00

FOX TV'den muhteşem atak. Kafalar Karışık filmi FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Kafalar Karışık filmi izle. Kafalar Karışık FOX TV izle yayınıyla ekranlarda. Peki Kafalar Karışık filmi oyuncuları kimler? Kafalar Karışık FOX TV tekrar izle. Kafalar Karışık filmi nerede çekildi, oyuncu kadrosu ve konuus sizlerle.

Kafalar Karışık FOX TV'de yayınlanıyor

En iyi Youtuber filmi olarak lanse edilen Kafalar Karışık filmi izle FOX TV'de. 4 Ocak cumartesi günü FOX TV Kafalar Karışık filmini izle yayınlıyor. Kafalar Karışık filmi ne kadar izlendi? Kafalar Karışık filmi nerede çekildi ve Kafalar Karışık filmi oyuncuları sizler için derledik.

Kafalar Karışık filmi oyuncuları kimler?

Ünlü Youtuber'ler Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin Kafalar isimli Youtube kanalına sahipler. Sinemada hüsrana uğrasalarda film izleyenler tarafından sevildi. KAdrosunda Metin Akpınar, Erkan Can, Güven Kıraç, Zuhal Yalçın ve Perihan Savaş gibi yıldız oyuncular, Funda Arar, Yıldız Tilbe, Ece Seçkin, Feride Hilal akın gibi yıldız şarkıcılarla birlikte, Enes BAtur, Yusuf Aktaş, Urasn Benlioğlu gibi yıldız Youtuberler eşlik etti. 


Kafalar Karışık filmi sinemada ne kadar izlendi? Gişesi

Büyük ümitlerle sinemaya giren Kafalar Karışık filmi gişede çakıldı. 8 hafta kaldığı vizyodna 864.706 bin kişi tarafından izlenerek beklentileri karşılamadı. 10 milyondan fazla hasılat yapan film zarar etti mi etmedi mi bilinmiyor.

Kafalar Karışık filmi nerede çekildi?

Ünlü Youtuberlerin çektiği Kafalar Karışık filmi İstanbul, Antalya Kaş, Muğla Elmalı ve Antalya Korkuteli'nde çekimleri gerçekleştirildi.

Kafalar Karışık filmi izle FOX TV ekranlarında yayınlanıyor. Ancak TV'den bu kadar ünlü sosyal medya fenomenleri nasıl izlenir cevap verelim. Film yayınlanır yayınlanmaz FOX TV sitesi ve FOX Play'de kesin olarak yayınlanır. Ancak henüz Netflix'e gelmedi. 
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR