Kagawa Beşiktaş'a mı Geliyor? Beşiktaş Kagawa'nın Peşinde

Beşiktaş, geçen sezon Borussia Dortmund'dan kiraladığı Japon oyuncu Shingi Kagawa için yeniden harekete geçti. Shingi Kagawa Beşiktaş'a gelecek mi? Kagawa hangi takıma gidiyor?

Kagawa Beşiktaş'a mı Geliyor? Beşiktaş Kagawa'nın Peşinde
Yayın Tarihi: 1.08.2019 11:10:00

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a kiralanan ve şu sıralar adı Celta Vigo ile anılan Shingi Kagawa, yeniden Beşiktaş'a mı geliyor? Bonservisi Borussia Dortmund'da bulunan Shingi Kagawa için girişimler sürüyor. Beşiktaş, geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı ve sezon sonu itibariyle kiralık sözleşmesi sona eren Shingi Kagawa için yeniden harekete geçti.

Shingi Kagawa, kariyer planlaması doğrultusunda İspanya La Liga'ya transfer olmak istiyordu. Ancak Celta Vigo, transferde geri adım attı! Kagawa'ya teklif, bir Japon takımı ile Beşiktaş'tan geldi! Borussia Dortmund da oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor. Kagawa, İspanya'ya transferi iptal olunca gözünü Beşiktaş'a dikti! 

Kagawa Beşiktaş'a Gelecek mi? Beşiktaş Dortmund Görüşüyor


La Liga'ya transferi çıkmaza giren Kagawa, daha önce yaptığı açıklamada "İspanya olmazsa Beşiktaş'ta devam etmek isterim." demişti. Gözler şimdi Beşiktaş ile Borussia Dortmund kulüplerinin görüşmesinde... Kagawa için bonservis konusunda anlaşma sağlanırsa Kagawa yeniden Kartal olacak! 

Celta Vigo İstemiyor Kagawa Kartal Oluyor

Celta Vigo kulübü Sportif direktörü Kagawa'yla ilgilenmediklerini söylemişti. Kagawa, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla 14 maça çıkıp 4 gol 2 asistlik performans göstermişti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR