Kalben'e 1 Milyon Dolarlık Dava Açıldı

Kalben, mayıs ayında menajerliğini yapan Engin Akıncı ile sözleşmesini feshetme kararı aldı. Sözleşmeyi feshetme nedeni ise menajerlik payının yüzde 50 olmasıydı. Engin Akıncı'nın menajerlik şirketi, fesih üzerine Kalben'e 1 milyon dolarlık tazminat davası açtı.

Kalben'e 1 Milyon Dolarlık Dava Açıldı
Yayın Tarihi: 17.04.2018 11:59:00

Kalben, 2015'te Zoom menajerlik şirketinin sahibi Engin Akıncı ile sözleşme imzaladı. Sahne, konser ve reklam gelirlerinin yüzde 50'sini menajer Engin Akıncı'nın alması şartıyla imzalanan sözleşmeyi Kalben, 2017 Temmuz'unda yapılan bu sözleşmeyi feshetti. Bunun üzerine Engin Akıncı, şarkıcı Kalben'e 1 milyon dolarlık dava açmaya karar verdi.

Kalben'in ağabeyi Murat Sağdıç ise kardeşi Kalben'in çok mutsuz olduğunu söyledi. Sağdıç ayrıca, "1 yıl öncesi döneminden bizden para talebi olmuştu ve o sıralar Kalben mutsuzdu. Bizler ailesi olarak bu durumu sorgulamak istedik. Bizlere herkesten çok çalıştığını ve herkesten az kazandığını, bunun ise adil olmadığını söyledi. Kalben yaptığı araştırmalara da küçük yüzdelerle çalışırken kendisinin büyük bir yüzde alınmasını sorguladı. Kalben mutsuzdu ve müziği bırakma noktasına gelmişti ben Kalben'in kazancını bilmiyorum ancak normalde yüzde 10 ve 15 menajerlik payı kesilirken benden yüzde 50 kesiyorlar diye Kalben bana sızlandı." sözlerini ifade etti.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR