Kamu bankaları ihtiyaç kredisinde faizi kaldırıyor! 3 bankadan 350.000 TL kredi!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 350 Bin TL kredi desteği açıklaması geldi. Peki faiz ve vade oranı ne?

Kamu bankaları ihtiyaç kredisinde faizi kaldırıyor! 3 bankadan 350.000 TL kredi!
Yayın Tarihi: 4.10.2023 16:00:00

Kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan müjdeli bir duyuru bu sabah saatlerinde geldi. Yükse faiz uygulaması sonra eriyor! Vatandaş artık korkmadan ihtiyaç kredisi çekebilecek!

Kamu bankalarından vatandaşa can suyu olacak bir gelişme açıklandı. İhtiyaç kredisi çekmek isteyen ancak yüksek faizler nedeniyle bankaların yanına yaklaşamayan vatandaşların nakit ihtiyacı nihayet bitiyor! Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 350 Bin TL ihtiyaç kredisi için uygun faiz koşulları açıklandı.


Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan 350.000 TL kredi desteği sağlanacak! Kamu bankaları, bu sabah önemli bir açıklamayı halka duyurdu. Uzun zamandır hükümetin de üzerinde olduğu faizleri indirme projesinde yeni bir gelişme yaşandı. Bu sabah saatlerinde Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından 350.000 TL ihtiyaç kredisi müjdesi verildi. Ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlar için nakit ihtiyacı karşılamada dev kampanya açıklandı! 

HEMEN BAŞVURUDA ERTELEME SEÇENEĞİ!

Kamu bankalarından Ziraat Bankası, Vakıf Bank ve Halk Bankası, ihtiyaç kredisinde yeni kampanyalarını duyurdu. Yüksek faiz oranları nedeniyle kredi çekmekte zorlanan vatandaşlara devlet tarafından verilen talimat doğrultusunda düşük faizli kredi kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında kamu bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri vatandaşlara nakit desteği sağlayacak yeni kredi kampanyasını açıkladı. 350.000 TL'ye kadar verilecek olan kredi için vatandaşa uygun ödeme planı yapılacak. Sabah saatlerinde kamu bankaları tarafından duyurulan yeni kredi kampanyasında müşterilerin gelirlerine yönelik uygun ödeme planları oluşturulacak. Kampanya kapsamında kredi onaylanması sonrası müşterilere ayrıca 3 ay erteleme seçeneği de sunulacak. Böylelikle dar gelirli vatandaşlar borçlarını kapatırken en az 3 ay ödeme sıkıntısı yaşamayarak rahat bir nefes alacak!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR