Kamu Bankasından Acil Nakit İhtiyacı Olana 30 Bin TL 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Fırsatı!

Kamu bankası açıkladı! 3 Büyük Kamu bankasından biri olan Vakıfbank, vatandaşın yüzünü güldürecek yeni kredi paketini duyurdu. Acil nakit ihtiyacı çeken vatandaşlara, zorlu Koronavirüs sürecinde 30 bin TL üst limiti nakit desteği sağlanacağı açıklandı.

Kamu Bankasından Acil Nakit İhtiyacı Olana 30 Bin TL 6 Ay Geri Ödemesiz Kredi Fırsatı!
Yayın Tarihi: 6.08.2020 15:38:00

Kamu bankası açıkladı! 3 Büyük Kamu bankasından biri olan Vakıfbank, vatandaşın yüzünü güldürecek yeni kredi paketini duyurdu. Acil nakit ihtiyacı çeken vatandaşlara, zorlu Koronavirüs sürecinde 30 bin TL üst limiti nakit desteği sağlanacağı açıklandı. Vakıfbank, 30 bin TL üst limitli kredi paketinde 6 ay geri ödemesiz dönem imkanı sunuyor. Peki Vakıfbank 30 bin TL kredi başvurusu nasıl yapılır? Kefil aranıyor mu? Detaylar haberimizde sizlerle...

Kamu bankaları, zorlu Koronavirüs pandemisi sürecinde vatandaşlara yönelik kredi destek paketlerini hayata geçirmeye devam ediyor. Son olarak Vakıfbank flaş bir adım atarak vatandaşa, acil nakit ihtiyacı için 30 bin TL'ye kadar, 6 ay geri ödemesiz kredi imkanını hayata geçirdi. Vakıfbank tarafından yapılan açıklamayla Koronavirüs'te normalleşme süreciyle birlikte sosyal hayatın yeniden canlanabilmesi ve vatandaşların da tekrar normale dönebilmeleri için "Katkı Paylı Fatura Tüketici Kredisi" ile "Faturalı Tüketici Kredisi" devreye alındı.

FAİZLER DÜŞTÜ! 

Koronavirüste normalleşme süreciyle birlikte vatandaşlara yönelik ekonomik destekler de gitgide artıyor. Bu süreçte Vakıfbank, yeni kredi destek paketiyle vatandaşlara ekonomik anlamda yanlarında olduğunu hissettiriyor. Sosyal hayatı destek kredi paketleri ile, alışverişlerinizde anlaşmalı firmalara düşük faizlerle borçlanabilirsiniz.

VAKIFBANK'TAN AÇIKLAMA GELDİ


Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada yeni kredi destek paketinin detaylarına da yer verildi. Yapılan açıklamada "Normalleşme sürecine geçiş ve sosyal hayatın canlanması ile müşterilerimizin doğacak finansman ihtiyaçlarının uygun şartlarda sağlanabilmesi ve yerli üretim yapan firmaların desteklenmesi amacıyla Katkı Paylı Faturalı Tüketici Kredisi ve Faturalı Tüketici Kredisi sunmaktayız" denildi.

VAKIFBANK SOSYAL HAYATI DESTEK KREDİSİ ÖZELLİKLERİ

Vakıfbank tarafından hayata geçirilen Sosyal Hayatı Destek kredileri, ekonomik açından büyük fırsatlar sunuyor. Kredi özelliklerine bakacak olursak;

Aylık %0,55 faiz oranı, 6 ay vade, 6 ay geri ödemesiz dönem, 3 bin TL ila 30 bin TL arasında nakdi destek imkanı.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Vakıfbank Sosyal Hayatı Destek kredilerine başvuracak vatandaşlar, başvurularını internet üzerinden yapabilecekler. Vakıfbank resmi internet sitelerine ya da en yakın Vakıfbank şubesine giderek 30 bin TL'ye kadar kredi kullanmak mümkün.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR