Kanal D bir dizisinin daha fişini çekti

Kanal D'nin yaz dizisi olarak başlayan ve yeni sezonda devam eden dizisi Koca Koca Yalanlar final yapıyor.

Kanal D bir dizisinin daha fişini çekti
Yayın Tarihi: 26.10.2018 09:31:00

Başrollerini Hakan Yılmaz ve Evrim Alasya'nın paylaştığı Koca Koca Yalanlar, bu hafta ekranlara gelecek 12. bölümüyle ne yazık ki ekranlara veda ediyor.



Uzun bir süredir reytinglerinde sıkıntı yaşayan dizi, ilk zamanlarda pazartesi akşamları ekranlara geliyordu. Yeni sezonun başlamasıyla Pazartesi çok aşağılara düşen Koca Koca Yalanlar'ın günü değişti ve Salı günü ekranlara gelmeye başladı.


Fakat bu hamlede Koca Koca Yalanlar'ı kurtaramadı. Çünkü dizi güçlü rakipleri karşısında reyting listelerinde ilk 18'e bile giremedi. Hal böyle olunca Kanal D de Koca Koca Yalanlar'ın 12. bölümüyle final yapmasına karar verdi.

12 bölümde neler yaşanacak?

Müjgan, Ahmet’i kendisinden uzaklaştırmak için Erdem’in planını uyguluyor! Müjgan, Ahmet’i hayatından tamamen çıkartmanın yollarını aramaktadır. Erdem ile paylaştığı bu durum üzerine bir plan yaparlar. Ahmet’in yaptığı gibi, onun karşısına evgili olarak çıkacaklardır. Ele ele Ahmet’in karşısına çıkarlar. Ahmet, gördüğü bu manzara karşısında şok olur. Eşine karşı aşkının tekrar alevlendiği bu zamanlarda, görmek zorunda kaldığı tablo onun için bir yıkım olur. Müjgan yaptığına pişman olsa da, artık dönüşü yoktur.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR