Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Artvinli'nin kadrosu tamamlandı! Yüreklere dokunacak bir hikaye geliyor

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Artvinli'nin kadrosu tamamlandı. Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Artvinli dizisi şimdiden merakla bekleniyor. İşte detaylar...

Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Artvinli'nin kadrosu tamamlandı! Yüreklere dokunacak bir hikaye geliyor
Yayın Tarihi: 29.01.2019 16:37:00

Kanallar bazı dizilerini bitirirken yeni dizilerinin de hazırlığını yapıyor. İşte yepyeni bir dizi daha Kanal D'den geliyor. Adı Artvinli olarak belirlenen yeni dizinin kadrosu tamamlandı.

Artvinli dizisi için ilk olarak Fikret Kuşkan (Agah Karaçay), Ozan Dolunay (Cenk Karaçay), Berker Güven (Nedim Karaçay) ve İdris Nebi Taşkan (Civan) ile el sıkışılmıştı.

Yapımcılığını Avşar Film'in, senaristliğini Sırma Yanık'ın üstlendiği Artvinli dizisi için çalışmalar tam gaz devam ediyor.




Son olarak Artvinli dizisinin ana karakterlerinden "Seher" için Başak Köklükaya ile görüşen yapım şirketi, Seher'in büyük kızı "Cemre" için Sera Kutlubey, küçük kızı "Ceren" için Zeynep Tuğçe Bayat, Agah Karaçay'ın kızı "Damla" karakteri için de Simay Barlas ile anlaştı.

Çekimlerine şubat ayının ikinci haftası başlanacak olan Artvinli dizisinin ilk bölümünün  Artvin'de çekilmesi planlanıyordu.

Ancak hava şartlarından dolayı Artvinli dizisinin İstanbul dışı sahneler Antakya'ya kaydırıldı.

Çekim yerinden dolayı kod adı önce Konyalı, ardından Artvinli olan projenin ismi ise yakında netleşecek.

Artvinli dizisi çok yakında Kanal D'de!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR