Kanal D'nin yeni bombası Masal Çiçeği'ne iki usta isim daha katıldı

Sezon ortasına doğru dizilerin bazıları final yaparken bazıları da hala hazırlık aşamasında. İşte onlardan biri olan Masal Çiçeği'nin de kadrosu giderek şekilleniyor. Masal Çiçeği'ne son olarak iki usta isim daha katıldı. İşte o isimler...

Kanal D'nin yeni bombası Masal Çiçeği'ne iki usta isim daha katıldı
Yayın Tarihi: 27.12.2018 15:31:00

Kanal D'nin Şubat ayında ekranlara gelmeye hazırlanan yeni dizisi Masal Çiçeği'nin kadrosu giderek şekilleniyor. Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncuları belli olan diziye iki usta isim daha katıldı.

Başrollerini Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı Masal Çiçeği'nin kadrosunda Uğur Yücel, Zeynep Eronat, Yeşim Ceren Bozoğlu, Mesut Akusta, Gözde Çığacı, Yeşim Gül, Cansu Dağdelen, Cihat Süvarioğlu ve Macit Koper gibi isimler de yer alıyor.



10 Ocak'ta çekimleri başlayacak olan Masal Çiçeği'ne iki usta isim daha katıldı. T Company imzalı Masal Çiçeği dizisinin kadrosuna usta oyuncu Şerif Sezer ile “Sevda Kuşun Kanadında” ve “Söz” dizileriyle dikkatleri üzerine çeken Derda Yasir Yenal dahil oldu.


Masa Çiçeği dizisinde Şerif Sezer “Bibi”, Derda Yasir Yenal da “Yüzbaşı Gökhan” karakterlerine hayat verecek.

Yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak'ın oturacağı Masal Çiçeği dizisinin senaryosunu Altuğ Küçük kaleme alıyor.

Bir intikam hikâyesi üzerine kurulu olan kriminal drama türündeki Masal Çiçeği dizisinin Şubat ayında ekranlara gelmesi planlanıyor.

Çekimleri Alanya'da yapılacak olan Masal Çiçeği dizisi için heyecan dorukta...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR