Kanal D'nin yeni dizisi Artvinli'ye bir isim daha katıldı! Berker Güven Artvinli'de

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi Artvinli'ye bir isim daha katıldı. Geçtiğimiz günlerde başrol oyuncuları belli olan Artvinli dizisine Berker Güven dahil oldu.

Kanal D'nin yeni dizisi Artvinli'ye bir isim daha katıldı! Berker Güven Artvinli'de
Yayın Tarihi: 25.01.2019 15:02:00

Kanallar bazı dizilerini bitirirken yeni dizilerinin de hazırlığını yapıyor. İşte yepyeni bir dizi daha Kanal D'den geliyor. Adı Artvinli olarak belirlenen yeni dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Başrolünde Fikret Kuşkan'ın yer aldığı Artvinli dizisine Berker Güven dahil oldu.

Yapımcılığını Avşar Film'in, senaristliğini Sırma Yanık'ın üstlendiği Artvinli dizisi için çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Cast çalışmaları devam eden Artvinli dizisine bir isim daha katıldı. Artvinli dizisine son katılan isim Berker Güven oldu.




Artvinli dizisinde oldukça varlıklı bir adam olan Agah Karaçay'ın yeğeni Nedim karakterine hayat verecek olan Berker Güven, son olarak Vatanım Sensin dizisinde boy göstermişti.

Berker Güven, Artvinli'de geçirdiği sağlık sorunu nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum Nedim rolüyle izleyici karşısına çıkacak.

Artvinli dizisinde olaylar Agah Karaçay'ın (Fikret Kuşkan) yeğeni Nedim için memleketleri Artvin'den uygun bir eş bulunmasını istemesiyle başlayacak. Artvinli ailenin Karaçay köşkünün müştemilatına yerleşmesinin ardından ise hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

Mart başında Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Artvinli hakkında henüz başka bir detay gelmedi.

Cevdet Mercan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Artvinli Mart'ta Kanal D'de!

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR