Karesi Özel Öğretim Kursu Üniversite Başarısıyla Yüz Güldürdü!

Balıkesir’in hem eğitim kadrosuyla hem de tecrübesiyle sürekli adından bahsedilen üniversite hazırlık kursu olan Karesi Özel Öğretim Kursu 2020 YKS sınavındaki başarılarıyla gövde gösterisi yaptı.

Karesi Özel Öğretim Kursu Üniversite Başarısıyla Yüz Güldürdü!
Yayın Tarihi: 28.07.2020 23:06:11

Balıkesir’in en köklü kurumlarından birisi ve ‘Köklü Geçmiş, Güçlü Gelecek’ sloganıyla yola çıkan, en iyi ve en kaliteli şekilde üniversite hazırlık yolunda öğrencilerinin yanında olan Karesi Özel Öğretim Kursu öğrencileri 2020 YKS’de başarısıyla kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

Balıkesir’de Özel öğretim kursu deyince akıllara ilk gelen Karesi Özel Öğretim Kursu, 2020 YKS sonuçlarına göre şu şekilde bir tabloyla yüzleri güldürdü.

Sayısal alanda Balıkesir birincisi Türkiye 335.’si olarak Alpsencer Özdemir ve yine sayısal alanda Balıkesir ikincisi Türkiye 376.’sı Kemal Barış Kesen oldu.
Balıkesir dördüncüsü olan Batuhan Atalay ise Türkiye 1222.’si olarak ismini yazdırdı.

Diğer yandan Eşit Ağırlık alanında Balıkesir 1.’si olan Yasin Oğulcan Kocataş, Türkiye’de 10. sıradaki başarısıyla Balıkesir’in gurur kaynaklarından birisi oldu.
Deniz İlkdoğmuş ise yine eşit ağırlık alanında Balıkesir’de üçüncü sıraya yerleşerek Türkiye 267.’si oldu.

Eşit ağırlıkta Balıkesir dördüncüsü Nazife Emine Küpeli ise Türkiye 278.’si olarak adını yazdırdı.

Eşit ağırlık alanında Balıkesir beşincisi olarak da Yusuf Ali Kaya Türkiye’deki sıralaması ise 282.


Sözel alanında ise Türkiye 520.’si olan Enes Kılıç oldu.

Üniversite sınavındaki geçmişten bu yana bu başarılayla adeta gövde gösterisi yapan ve adından söz ettiren Karesi Özel Öğretim Kursu, öğretmen kadrosundaki kalitesi ve rehberlik alanındaki gelişmiş ve tecrübeli yapısıyla öğrencilerinin yanında olmaya devam ediyor.

2020 YKS sınavındaki bu başarısıyla kendinden söz ettirecek olan Karesi Özel Öğretim Kursu bu dönemde tercihlerin doğru bir şekilde yapılması ve güçlü bir gelecek için bütün öğrencileri rehberlik yardımı için kurs merkezine bekliyor.

17 Ağustos 2020 tarihinde güçlü kadrosuyla yeni eğitim-öğretime başlayacak olan Karesi Özel Öğretim Kursu, kayıtlarına devam ediyor. Geç olmadan yerinizi alın.

Karesi Özel Öğretim Kursu - Balıkesir

İletişim: 0266 241 88 00






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR