Kasımpaşa Galatasaray canlı izle Bein Sports Jestyayın Netspor kasimpasa GS canlı maç izle

Kasımpaşa Galatasaray canlı izle. Kasımpaşa Galatasaray donmadan maç izle. Şifresiz Kasımpaşa Galatasaray maçını izle. Süper Lig'de haftanın maçında Kasımpaşa Galatasaray karşı karşıya geliyor. İstanbul derbisi Kasımpaşa Galatasaray maç izle. Kasımpaşa Galatasaray canlı maç izle. Bein Sports 1 maç

Kasımpaşa Galatasaray canlı izle Bein Sports Jestyayın Netspor kasimpasa GS canlı maç izle
Yayın Tarihi: 4.10.2020 17:54:00

Kasımpaşa Galatasaray canlı izle. Kasımpaşa Galatasaray donmadan maç izle. Şifresiz Kasımpaşa Galatasaray maçını izle. Süper Lig'de haftanın maçında Kasımpaşa Galatasaray karşı karşıya geliyor. İstanbul derbisi Kasımpaşa Galatasaray maç izle.  Kasımpaşa Galatasaray canlı maç izle. Bein Sports 1 maç izle!

Kasımpaşa Galatasaray canlı izle Bein sports 1

Süper Lig'de günün zor maçında Kasımpaşa Galatasarayla karşı karşıya geliyor. Kasımpaşa Galatasaray canlı izle. Kasımpaşa Galatasaray maçını izle! Günün zor maçı Kasımpaşa Galatasaray Bein Sports 1 ekranlarında yayınlanacak. Kasımpaşa Galatasaray jestyayın ve Kasımpaşa Galatasaray netspor maç izle yayınları.

Süper Lig'de futbol heyecanı Kasımpaşa - Galatasaray maçıyla devam ediyor. Heyecanın hiç eksilmediği ve kıran kırana mücadelelerin oynandığı 4. haftada sahne sırası Kasımpaşa Galatasaray maçında. Futbol severlerin merakla beklediği Kasımpaşa Galatasaray maçının başlamasına artık sayılı dakikalar kaldı ve heyecan dorukta! Futbol severler bir yandan Kasımpaşa - Galatasaray CANLI MAç bilgilerini de araştırıyor. Detaylar haberimizde sizlerle...

Süper lig'de 4. hafta kıran kırana mücadelelere sahne olmaya devam ediyor. Fenerbahçe'nin Karagümrük'ü 2-1'lik skorla mağlup ettiği haftada sahne sırası Kasımpaşa ile Galatasaray arasında oynanacak zorlu mücadelede. İskoç ekibi Glasgow Rangers'a 2-1'lik skorla boyun eğen ve Avrupa Kupalarından elenen Galatasaray gözünü lige çevirdi! 3 hafta sonunda topladığı 7 puan ve ligde oynadığı futbolla şimdiye kadar iyi sinyaller veren Cimbom, Kasımpaşa deplasmanında 3 puan arayacak. Ev sahibi Kasımpaşa'da son hafta Hatayspor deplasmanında aldığı mağlubiyeti unutturmak adına Galatasaray'ı yenmek zorunda. Kasımpaşa Galatasaray maçının başlamasına sayılı dakikalar kaldı!

Kasımpaşa Galatasaray maçı CANLI!



Spor Toto Süper Lig 4. hafta Kasımpaşa - Galatasaray maçı bugün saat 19:00'da başlayacak. Hakem Cüneyt Çakır ve yardımcılarının yöneteceği Kasımpaşa Galatasaray maçı, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda seyircisiz olarak oynanacak. Mücadelenin kanalı Bein Sports HD 1 oldu. Futbolseverler, Kasımpaşa - Galatasaray maçını Bein Sports HD 1 kanalından Naklen ve Şifreli olarak izleyebilecekler.


Sakat ve Cezalı İsimler Var



İki ekipte de sakat isimler can sıkarken Kasımpaşa'da bir de Anıl Koç geçen hafta gördüğü kırmızı kart nedeniyle Galatasaray'a karşı kart cezalısı olarak forma giyemeyecek. Anıl Koç dışında Kasımpaşa'da Koita ve Gohou sakatlıkları nedeniyle forma giyemezken Galatasaray'da da Muslera, Emre Akbaba ve Saracchi mücadelede yer almayacaklar. Yüksek ateş şikayeti bulunan Arda Turan'ın son durumu maç saatinde belli olacak.

Galatasaray ile Kasımpaşa 33. Kez



Süper Lig tarihinde Kasımpaşa ile Galatasaray 33. randevuda kozlarını paylaşacaklar. 2 ekibin geçmişte oynadığı 32 lig maçında 21 kez Galatasaray, 5 kez ise Kasımpaşa gülen taraf olurken 6 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bu 32 lig maçında Galatasaray 66 gol bulurken Kasımpaşa ise 29 gol atabildi. Süper Lig'in 2019-2020 sezonunda Galatasaray, Kasımpaşa'yı 1-0 ve 3-0'lık skorlarla mağlup etmeyi başarmıştı.

Diagne mi Falcao mu?



Galatasaray'ın Rangers ile oynadığı UEFA Avrupa Ligi'nde performansı nedeniyle eleştiri alan isimlerden biri de Radamel Falcao oldu. Maç boyu etkisiz bir görüntü sergileyen Belhanda, Feghouli ve Babel üçlüsüyle birlikte Falcao da eleştirilerden nasibini alırken, Teknik direktör Fatih Terim'in bu akşam Kasımpaşa karşısında Falcao'yu dinlendirebileceği ve yerine Mbaye Diagne'ye ilk 11'de forma şansı verebileceği konuşuluyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR