Kenan İmirzalıoğlu Talimatı Verdi. Sinem Kobal Artık 10'u Siliyor!

Eşi Sinem Kobal ile mutlu bir evlilik sürdüren Kenan İmirzalıoğlu avukatlarına talimat vererek, Sinem Kobal ile nişanlı oldukları dönemde çekilen tüm fotoğraf ve görüntülerin internet ortamından çıkarılması için girişimde bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu Talimatı Verdi. Sinem Kobal Artık 10'u Siliyor!
Yayın Tarihi: 24.10.2017 12:22:00

Beyaz perdeye Cingöz Recai filmi ile iyi bir giriş yapan Kenan İmirzalıoğlu, Fatih Sultan Mehmet karakterini canlandırmış olduğu dizi çekimlerine de bir yandan devam ediyor. 

Geçtiğimiz günlerde bir internet sitesi üzerinde çıkan ve sosyal medyada yayılan haber yakışıklı oyuncuyu oldukça rahatsız etti. Konuyla ilgili olarak avukatıyla görüşen Kenan İmirzalıoğlu bu haber ve fotoğrafların internet sitesi üzerinden kaldırılması için tüm girişimlerde bulunacağını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal'ın yakın arkadaşı Aslıhan Özilhan'ın bir davetine katılmak için gittiği partide Aslıhan Doğan ile karşılaşmamak için davete geç katıldığı ve köşe kapmaca oynadığı haberleri üzerine Sinem Kobal çok rahatsız olmuştu.


AVUKATINA TAMİLAT: Geçmişi temizleyin...

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'la Barcelona'lı futbolcu Arda Turan'ın nişanlı oldukları dönemde çıkan haber ve görüntülerin internet ortamından silinmesinin bedelinin yaklaşık 30.000 TL olduğu belirtildi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR