Kenan Karaman kimdir? Kaç yaşında nerede oynuyor

A milli futbolcu Kenan Karaman kimdir? Kenan Karaman Türkiye Yunanistan maçında forma giyiyor! Türk futbol severler milli takım forması giyen Kenan Karaman kimdir? sorusunun cevabını arıyor.

Kenan Karaman kimdir? Kaç yaşında nerede oynuyor
Yayın Tarihi: 30.05.2019 21:21:00

A Milli Takım'ın Aday kadrosuna çağrılan ve Türkiye-Yunanistan karşılaşmasında teknik direktör Şenol Güneş tarafından ilk 11'de yer verilen Kenan Karaman dikkatleri çekmeyi başardı. Futbolcu Kenan Karaman kimdir, Türk futbol severler bu sorunun cevabını araştırıyor. Kenan Karaman Türk Milli takımında ilk kez forma giyiyor ve ilk kez milli oldu! Kenan Karaman hangi mevkide oynuyor, yaşı kaç, hangi takımda? Sorusunun cevabı sizlerle...

Kenan Karaman, Almanya'da doğdu büyüdü ve Almanya'da futbol oynuyor. Gurbetçi oyuncu Türk milli takımını seçerek Almanya forması giymeyi reddetti. Türkiye Milli Takımına da ilk kez Şenol Güneş tarafından seçildi.

KENAN KARAMAN KİMDİR? HANGİ TAKIMDA OYNUYOR?

Kenan Karaman, 5 Mart 1994 Stuttgart doğumlu olan Kenan Karaman, Hoffenheim takımının altyapısında yetişti. Sol, sağ kanat ve forvet bölgelerinde forma giyen Kenan Karaman, 1.89 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor. Hoffenheim ve Hannover 96 formaları giyen Kenan Karaman, 2018-2019 sezonu başında Fortuna Düsseldorf'a transfer oldu. Şuanda hali hazırda Fortuna Düsseldorf forması giyen Kenan Karaman bu sezon Almanya'da 21 maçta 3 gol 2 asistlik performans gösterdi. 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR