Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda mı ediyor?

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova geçtiğimiz hafta 13. bölümüyle ekranlara geldi. Bölümün sonunda öyle bir şey yaşandı ki izleyenlerin aklına "Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?" sorusu geldi. Peki tahminler doğru mu?Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'ya veda mı ediyor?

Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda mı ediyor?
Yayın Tarihi: 8.12.2018 13:26:00

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek ve Uğur Güneş’in paylaştığı dizinin geçtiğimiz Perşembe akşamı ekranlara gelen 13. bölümünde heyecan dolu gelişmeler yaşandı.

Soluksuz geçen bir bölümün ardından, 13. bölümün final sahnesinde yaşananlar herkesi bir hayli korkuttu. Demir ve Cengaver'in yaptığı planla bomba patlayan boş eve giden Fekeli ve Yılmaz'ın akıbeti merak konusu oldu.

Peki Fekeli ve Yılmaz öldü mü? Herkes bu sorunun cevabını beklerken, izleyicilerden şaşırtıcı tahminler de gelmeye başladı.

Çünkü mantıken başrol olan Yılmaz'ın ölmesini kimse beklemiyor ama Fekeli konusunda herkes çekimser...


Fekeli ölmüş olabilir mi? Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı?

Fekeli karakterine hayat veren ve çok da başarılı olan Kerem Alışık'ın Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılmasını izleyenlerin bir çoğu saçma buluyor ve bunun gerçek olmayacağını düşünüyor.

Ama yukarda da bahsettiğimiz gibi izleyenlerin bir kısmı da bu ihtimalin gerçek olmasından korkuyor.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği dizinin 14. bölümünde "Kerem Alışık Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı?" sorusunun cevabını bulabileceğiz.

Bir Zamanlar Çukurova 14. bölümüyle, 13 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'de Atv ekranlarında olacak!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR