Kerimcan Durmaz kimdir? Video Kerimcan Durmaz'a mı ait gerçek ortaya çıktı

Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz erkek mi? Kerimcan Durmaz videosu ben değilim desede gerçek ortaya çıktı. Kerimcan Durmaz paylaştığı video sonrası aynı kıyafet ve aksesuar olması sebebiyle Kerimcan Durmaz yalan söylediği iddia edildi. İşte o görüntüler.

Kerimcan Durmaz kimdir? Video Kerimcan Durmaz'a mı ait gerçek ortaya çıktı
Yayın Tarihi: 28.04.2019 23:51:00

Kerimcan Durmaz kimdir? Kerimcan Durmaz nereli, kaç yaşında soruları gelirken Kerimcan Durmaz videodaki kişi olduğu iddia edildi. Özellikle sosyal medyada Kerimcan Durmaz açıklamaları sonrası büyük bir ayaklanma mevcut. Bu ayaklanmaların en önemlisi Kerimcan Durmaz ben değilim açıklaması oldu ancak hayranlarının gözünden kaçmadı.

Ben değilim diyeceğine kıyafetli fotoğrafı sil

Kerimcan Durmaz en büyük tepki, videodaki ben değilim deyip yalan söyleyeceğine görüntüdeki aksesuarları ve aynı üstünün olduğu paylaşımı sil yorumları sonrası bakıldığında Video Kerimcan Durmaz ait olduğu görülüyür. Kerimcan Durmaz ben değilim açıklaması doğru mu değil mi bilinmez işte o görüntü.

Kerimcan Durmaz aynı görüntüleri




Kerimcan Durmaz video görüntülerinde yer alan kıyafet ve aksesuar Kerimcan Durmaz'a ait olduğu iddia edildi. Bu fotoğrafın da hayranları ve sevenleri tarafından kaldırılması aksi halde videodaki kişinin Kerimcan Durmaz olduğu iddia edildi. Peki Kerimcan Durmaz yalan mı söyledi doğruyu neden söylemdi şimdi merak edilen konu bu.

Tepkiler büyüyor

Kerimcan Durmaz'a her yerden tepki gelmeye devam ediyor. En büyük tepkilerden biri video paylaşımdan sonra yalan söylemesi oldu. Kerimcan Durmaz bu yalan nedeniyle büyük bir şok yaşayacağı ve hayranlarının olayı biran önce açıklığa kavuşması isteniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR