Keşke demeden başvurun! 2 bankadan yapılan açıklama 100.000 TL kredi oldu

Keşke demeden başvurun! 2 bankadan yapılan açıklama 100.000 TL kredi oldu

Keşke demeden başvurun! 2 bankadan yapılan açıklama 100.000 TL kredi oldu
Yayın Tarihi: 4.11.2023 15:15:00

Yapı Kredi Bankası ve Denizbank tarafından 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler için başlatılan yeni kampanyada bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşlar için 100.000 TL'ye kadar artık gelir belgesiz ödemeler verileceği kesinleşti. 100.000 TL bireysel tüketici kredisi kampanyasına katılarak işlemlerini hızlı bir şekilde yapmak isteyen tüm vatandaşlar için hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri gerçekleştiriliyor ve bireysel krediler vatandaşların hesapları olmaları durumunda banka hesabına yatırılıyor.

2 banka üzerinden de yapılan bu açıklamalarda kredi puanı uygun olan vatandaşlar başvurularını oturdukları yerden de yapabilecek ve ihtiyaç kredisini bu şekilde de kullanabileceklerdir.

Yapı Kredi Bankası cep telefonu üzerinden başvurusunu gerçekleştirerek nakit kredi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için yapmış olduğu bu yeni kampanyada ihtiyaç kredisi ödemesinden faydalanacak olan vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemesi vermektedir. Yapı Kredi Bankası bireysel tüketici kredisi kampanyası ile birlikte ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanarak nakit kredi işlemlerinde gerçekleştirmek isteyen tüm vatandaşları için yapmış olduğu İhtiyaç kredisinde Kredi ödemelerini hesaplarına yatırarak 5 dakika içerisinde sonuç verecek ve ihtiyaç kredisini hızlı bir şekilde gerçekleştirecek. SMS ile kredi başvurusu veya mobil uygulama üzerinden de kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Denizbank üzerinden de Cep telefonunuz aracılığı ile birlikte SMS ile kredi başvurusu yapabilir veya bankanın resmi internet sitesine girerek kampanya hakkında detayları öğrenerek ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurarak ne kadar kredi onayı aldığınızı hemen görebilirsiniz. DenizBank Bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılacak olan kişilerin kredi puanı uygun olması durumunda banka tarafından yapılan özel kredi faiz oranlarından da yararlanabileceğini söylemek istiyoruz. 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız 24 ay vadeli Kredi ödeme tablosu oluşturarak bireysel kredi kullanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR