Kim Kardashian ve Drake ilişkisine Kanye West'ten Olay Yorum

ABD'li şov yıldızı Kim Kardashian ve Rapçi Drake arasında yaşanan yasak ilişki dedikodu iddalarına eşi Kanye West ilk defa sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Kim Kardashian ve Drake ilişkisine Kanye West'ten Olay Yorum
Yayın Tarihi: 25.09.2018 12:09:00


 İki Rapçi Arasında Yaşanan Büyük Tatsız Olay

Müzik dışında tarzıyla da dikkatleri üzerinde toplayan Kanye West , sessizliğini bozarak sözlerini hiç esirgemeden bir süredir eşi Kim Kardashian ve Rapçi Drake arasındaki birliktelik hakkında ilk kez sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu. Kanye , Drake ' e oldukça sert konuştu.



Amerikan dedikodu magazin siteleri , geçtiğimiz günlerde bir süredir  Kim Kardashian ve Drake arasında yaşanan yasak aşk olduğunu dile getirmişti. 

İki ünlünün Drake’in otomobilinde cinsel ilişkiye girdiği , Drake ile Kim Kardashian'ın eşi  Kanye West arasındaki  büyük çekişmenin de bu nedenle başladığı öne sürüldü.
Yine söylenenlere göre  Rapçi Drake, Kim Kardashian’la ilişkiye girdiğini ‘In My Feelingis’ adlı şarkıda dile getirmiş. Şarkıda adı geçen Kiki  karakterinin ünlü güzel Kim Kardashian 'ın lakabı olduğu iddalar arasında yer alıyor.  



Drake - Kim Kardashian

Dedikodular git gide büyümeye devam ederken Kim Kardashian ve Drake tarafından konu ile ilgili hiçbir açıklama gelmedi.İkilinin bu dedikodulara sessiz kalması da olayların gerçekliğini daha iyi netleştirdi. İşleri iyice çığırından çıkaran bir yazı da Kardashian'dan geldi. Sosyal medya hesabından  ‘Böyle bir şey asla olmadı. Hikayenin sonu’ yazan bir paylaşım yaptı.


Rapçi Kanye West - Kim Kardashian

Uzun süre zarfında kimse tatmin edici bir açıklamada bulunmayınca dedikodular çığ gibi büyümeye devam etti. Son nokta  darbesi Kanye West'ten oldu. Sosyal medya hesabından Drake’e yüklendi… İşte West’in açıklaması…

‘Herkes senin karımla yattığını düşünürken, senin bir şey söylememen ve devam ettirmen, benim ruhuma uymuyor. Diyelim ki Chicago’dayken Ranita adında bir kız arkadaşım olsaydı ve sen sonra Rihanna ile evlenseydin, ben içinde RiRi geçen bir şarkı yapmazdım. ‘Bunların nereden çıktığını bilmiyorum’ desen de bunun için fazla zekisin dostum. Bunun nereden çıktığını biliyorsun. Ortalığı karıştıracak şeylerle kayıt yapmamalısın. Sana söylediğim gibi, ben Pusha’ya senin bebeğin, bebeğinin annesiyle ilgili bilgi vermedim, böyle bir şey yapmadım. Bunlar benden çıkmadı.”






 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR