Kimlik kartı numarası üzerinden 3000 TL ve Üzerinde ödemeler alacaksınız!

Kimlik kartı numarası üzerinden 3000 TL ve Üzerinde ödemeler alacaksınız!

Kimlik kartı numarası üzerinden 3000 TL ve Üzerinde ödemeler alacaksınız!
Yayın Tarihi: 6.07.2023 17:13:00

Halkbank, emekli müşterilerine özel olarak sunulan bir kampanya ile büyük fırsatlar sunuyor. Paraf ve Parafly kart kullanıcılarını kapsayan bu kampanya sayesinde 3000 TL'ye kadar Paraf para kazanma şansı sunuluyor. Alışverişlerinizle birlikte kazanabileceğiniz bu kampanya, Parafly ve Paraf kredi kartı kullanımlarına ekstra kazanç sağlıyor. 1 Nisan 2023 tarihinde başlayan ve 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek olan kampanyada, Paraf ve Parafly kartlarıyla yapacağınız her alışveriş size 500 TL'ye kadar Paraf para kazanma imkanı sunuyor.

Halkbank, emekli maaşını bu bankadan alan ve bankanın kredi kartlarını kullanan müşterilere paraf mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılma fırsatı veriyor. Kampanyaya katılmak için mobil uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Katılmak için KATIL yazıp 3404'e SMS göndermeniz yeterlidir. Ancak başvurunuz geçersiz sayılacaktır eğer maaşınızı başka bir bankaya taşırsanız. Bu kampanya kapsamında toplamda 3000 TL'ye kadar kazanç elde edebilir ve bu Paraf paralarınızı Paraf kartınızla kullanabilirsiniz.

Kampanya süresi ve detayları da belirlenmiştir. Paraf ve Parafly kartınızla yapacağınız alışverişlerden kazandığınız Paraf paraları toplamda 3000 TL'ye ulaşacaktır. SMS ile başvuru yapanlar, tüm operatör firmalarından ücretsiz olarak SMS gönderebileceklerdir. Yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilecek ve kazanılan Paraf paralarının kullanım süreleri belirlenmiştir. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında kazanılan Paraf paralarınızı 15 Şubat 2024 saat 22.00'ye kadar kullanabilirsiniz. Eğer bu süre zarfında Paraf paralarınızı kullanmazsanız, paralarınız iade edilecektir.

Halkbank'ın emekli müşterilere özel olarak sunulan bu kampanyası, alışverişlerinizden ek kazanç elde etme imkanı sunuyor. Paraf ve Parafly kart kullanıcıları için geçerli olan bu kampanya, emeklilere avantajlı bir seçenek sunarak onları desteklemeyi hedeflemektedir. Kampanya süresi boyunca yapılan alışverişlerden kazanılan Paraf paralarıyla, müşteriler daha fazla alışveriş yapma fırsatı elde edebilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR