Kimliksiz ve Gelir Belgesiz Nakit Kredi Başladı: Denizbank Duyuru Yaptı: Pazartesi Banka Önü Kuyruk Olacak

Kimliksiz ve Gelir Belgesiz Nakit Kredi Başladı: Denizbank Duyuru Yaptı: Pazartesi Banka Önü Kuyruk Olacak

Kimliksiz ve Gelir Belgesiz Nakit Kredi Başladı: Denizbank Duyuru Yaptı: Pazartesi Banka Önü Kuyruk Olacak
Yayın Tarihi: 29.07.2023 12:52:00

Denizbank, ağustos ayı sonuna kadar sürecek yeni kampanyasının duyurusunu resmi internet sitesi üzerinden tekrar paylaştı. Bu kampanya ile ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar acil ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve 36 aya varan vade seçenekleriyle kolaylıkla ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Denizbank, başvuru yapmak isteyen vatandaşlardan gelir belgesi talep etmeyecek, sadece kimlikleriyle başvuru yapmaları yeterli olacaktır. Ayrıca, banka hesabı olan kişileri şubelere çağırmadan internet üzerinden kredi kullanımını sağlayacaktır.

Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların 1400 ve üzeri kredi puanına sahip olmaları durumunda banka ihtiyaç kredisi verecektir. Eğer daha önce Denizbank'tan kredi kullandıysanız ve düzenli ödemeler yaptıysanız, internet bankacılığı uygulaması üzerinden hızlıca başvurunuzu yapabilir ve onay almanız durumunda şubeye gitmeye gerek kalmadan hesabınıza ödemeleri alabilirsiniz.

Kampanyaya katılan vatandaşlar 50.000 TL'ye kadar olan kredileri 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kullanabilirler. Ancak 55.000 TL kredi onayı almanız durumunda bu tutar sadece 24 ay vadeli olarak verilecektir. Özellikle emekli olan vatandaşlar, maaşlarını Denizbank üzerinden alıyorsa gelir belgesi olmaksızın diğer bankalardaki borçlarını kapatabilecekleri borç kapatma kredisi kampanyasından da faydalanabilirler.

Denizbank, cep telefonu üzerinden SMS ile de ihtiyaç kredisi başvurularına olanak sağlamaktadır. Vatandaşlar "Kredim [boşluk bırakarak] T.C. kimlik numaranızı" yazarak bu mesajı 32 80 numarasına göndererek başvurularını gerçekleştirebilir ve onaylanan kredi tutarını hızlıca öğrenebilirler. Ayrıca, Denizbank'ın internet sitesine girerek kredi başvurusu yapabilir, güncel kredi faiz oranlarını öğrenebilir ve almış oldukları kredinin aylık taksitlerini hesaplayabilirler.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR