Kıvanç Tatlıtuğ'un estetiksiz hali ortaya çıktı!

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un estetiksiz hali ortaya çıktı!

Kıvanç Tatlıtuğ'un estetiksiz hali ortaya çıktı!
Yayın Tarihi: 9.09.2023 10:28:00

Show Tv'de yer alan Aile dizisindeki Serenay Sarıkaya ile rol alan Türkiye'nin en yakışıklı oyuncusu olarak nam salan Kıvanç Tatlıtuğ'un estetiksiz halleri ortaya çıktı.

Mankenlikten gelerek oyunculukta devleşen yakışıklı yıldız Kıvanç Tatlıtuğ şimdilerde Aile dizisiyle adından söz ettiriyor. Aşkı Memnu dizisinde Behlül karakterine hayat verdikten sonra büyük bir parlama yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, daha sonra yer aldığı dizi ve filmlerde oyunculuk alanında başarısını kanıtlamış duayen isimlerden dahi tam not almıştı.

Hem başarılı performansı hem hayvanlara yardımları hem kişiliği hem de yakışıklılığı ile büyük bir beğeni alan Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili şok eden bir detay ortaya çıktı. Yakışıklılığı ile Türkiye'nin hatta kimilerine göre dünyanın en yakışıklı ismi olarak gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ'un estetiksiz bir hali ortaya çıktı.

KIVANÇ TATLITUĞ NE ESTETİĞİ YAPTIRDI?




Kıvanç Tatlıtuğ estetikli mi? Bugüne kadar Kıvanç Tatlıtuğ'un estetikli olduğuna dair tek bir kanıt yokken ortaya çıkan bir fotoğraf şaşkınlık yarattı. Kıvanç Tatlıtuğ estetik yaptırdı! Peki Kıvanç Tatlıtuğ'un geçirdiği estetik operasyon nedir?

Kıvanç Tatlıtuğ'un diş estetiği yaptırdığı ortaya çıktı. Tatlıtuğ'un eski okul hallerinde ön dişlerinin ayrık olduğu görüldü. Kıvanç Tatlıtuğ eski haliyle sosyal medyada gündem oldu. Diş estetiği yaptıran ünlü oyuncunun estetiksiz halleri gündem oldu.

Yakışıklı oyuncunu ayrıca yaşlılığını geciktirmek için bu aralar yüzüne bir takım botoks uygulamalarıyaptırdığı da iddia edildi.

 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR