Kızılyıldız Kopenhag maçı ne zaman? Hangi kanalda?

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Sırbistan ekibi Kızılyıldız sahasında Danimarka takımı Kopenhag'ı ağırlıyor. Kızılyıldız - Kopenhag maçının detayları futbol severler tarafından araştırılmaya başlandı. Kızılyıldız Kopenhag maçı ne zaman saat kaçta oynanacak? Hangi kanalda yayınlanacak?

Kızılyıldız Kopenhag maçı ne zaman? Hangi kanalda?
Yayın Tarihi: 6.08.2019 15:50:00

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda gecenin maçlarından biri de Kızılyıldız ile Kopenhag arasında oynanacak! Kızılyıldız Kopenhag, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu eşleşmesinin ilk ayağı, bu akşam oynanıyor! Futbol severler, Kızılyıldız Kopenhag maçının saatini ve kanalını araştırmaya başladı. Kızılyıldız Kopenhag maçı ne zaman, hangi kanalda?

KIZILYILDIZ KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?


UEFA Devler Ligi'nde bu akşam 3. ön eleme turu ilk maçları heyecanı yaşanıyor! Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Kızılyıldız ile Kopenhag karşı karşıya geliyor. Kızılyıldız Kopenhag maçı 6 Ağustos SAlı günü saat 21.45'te başlayacak. Stadion Rajko Mitic'de oynanacak Kızılyıldız Kopenhag maçının detayları, kanalı da bekleniyor.

KIZILYILDIZ KOPENHAG MAÇI HANGİ KANALDA?

Kızılyıldız Kopenhag maçının kanalı henüz belli olmadı. Türkiye'den hiçbir kanalın Kızılyıldız - Kopenhag maçını canlı olarak yayınlaması beklenmiyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR